Aumamuovi 12 x 50 m x 0,100 mm Combifilm

383,06 €

 

Aumamuovi 12 x 50 m x 0,100 mm Combifilm

Suositushinta

383,06 €
(alv 0%)
475,00 €
(ALV 24%)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Combifilm on työtä keventävä ja aikaa säästävä kalvo. CombiFilm on ensimmäinen aumakalvon ja vakuumikalvon yhdistelmä, jonka ilmatiiviyttä on parannettu 6–10-kertaisesti. Koko 12 x 50 metriä. Paksuus 0,1 mm.

2IN1-kalvoyhdistelmä voidaan laittaa auman päälle yhdessä työvaiheessa, se on erittäin stabiili sekä samalla myös joustava. “Tarttuva” vakuumikalvo irtoaa aumakalvosta itsestään hieman levittämisen jälkeen.

CombiFilmin valmistuksessa käytetään innovatiivista yhdistelmää, jossa aumakalvo on polyetyleeniä(PE) ja vakuumikalvo polyamidia (PA). Päältä katsottuna uusi tuote ei eroa tavanomaisesta aumakalvosta.

Käsittely ei eroa tavanomaisen aumakalvon käsittelystä paljoakaan. Käyttäjä asettaa uuden CombiFilm -yhdistelmäkalvon peitettävän säilörehun päälle. Peittämisen ja käymisprosessin alkamisen jälkeen vakuumikalvo imee kosteuden säilörehusta . Silloin sen kestävyys, puhkaisulujuus ja sitkeys paranevat merkittävästi. On suositeltavaa käyttää kalvon suojana lisäkatetta ja painona hiekkasäkkejä.

PA-vakuumikalvon vesihöyryn läpäisykyky pakottaa kalvot erilleen toisistaan: Säilörehusta tuleva vesihöyry diffusoituu vakuumikalvon läpi ja kondensoituu PE-aumakalvoon, joka toimii höyrysulkuna. Muutaman päivän kuluttua kalvot ovat kokonaan toisistaan irti. Vakuumikalvo tarttuu säilörehun pintaan. Tämä estää tehokkaasti kosteat paikat ja niihin liittyvän homehtumisen riskin – etu verrattuna tavanomaisiin vakuumikalvoihin.

RKW ProAgri CombiFilm, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Arvot ovat keskiarvoja.
Tuotekoodi
501203105
EAN
6438313037866
Tuotemerkki

Rkw Agri

Asiakirjat