Vasikan rehut

Kehitys tuottavaksi lypsylehmäksi tai lihanaudaksi alkaa hyvästä ruokinnasta pikkuvasikasta lähtien.

Valikoimassamme on JoseranBiofarmin ja Valion juoma- sekä erikoisrehuja vasikoille. Juomarehuja löytyy niin herapohjaisina kuin maitojauhepohjaisenakin. Soijaton Easymil Calfcare on esihapatettu herapohjainen laadukas juomarehu, jonka käytöstä on paljon hyviä kokemuksia. Se sopii käytettäväksi ternimaitokauden jälkeen. Liukenee hyvin ja pysyy pitkään sakkautumatta.

Ternimaitotehoste Colostrinia suositellaan erityisesti vasikoille, joiden saaman ternimaidon määrä tai laatu ei ole optimaalinen. Curavit on tehokas apu vasikkaripulin yhteydessä. Se soveltuu myös ripulin ennaltaehkäisyyn esimerkiksi vasikkaryhmien siirtotilanteissa ja ruokinnan muutoksissa.

Pikku-Mullin Herkku on vasikoiden mureinen täydennysrehu ensimmäisistä elinviikoista lähtien. Hyvin sulavat raaka-aineet ja kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäiset. Vasikan Herkku Mysli on maittava startteri pikkuvasikoille.

Lantmännen Agron rehu- ja kivennäisvalikoima löytyy kattavasti myös verkkokaupastamme osoitteessa kauppa.lantmannenagro.fi. Voit tutustua tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin:

Tutustu Lantmännen Agron vasikan rehuihin »

Vasikan rehut {{total}} tuotetta