X-Zelit 15 kg


X-Zelit 15 kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


X-Zelit on umpilehmän erikoistuote piilevän ja akuutin poikimahalvausriskin alentamiseen. Tuote edistää lehmän terveyttä stimuloimalla lehmän omaa luonnollista kykyä säännöstellä veren kalsiumpitoisuutta.

X-Zelit sisältää 80 % synteettistä zeoliittia, joka sitoo tehokkaasti lehmän suoliston ruokasulasta kalsiumia, jonka seurauksena eläimen oma hormonitoiminta aktivoituu. Umpikaudella kalsiumin saanti tulisi olla alle 20 g/pv ennen poikimista. Käytännössä umpikauden rehuannoksen kalsiumpitoisuuden alentaminen tarpeeksi alas on vaikeaa. X-Zelit auttaa kalsiumin sitomisessa.


X-Zelitiä annetaan lehmälle kaksi viikkoa ennen poikimista 0,5 kg/pv/umpilehmä muuhun rehuun sekoitettuna. Annostus lopetetaan heti poikimisen jälkeen. Kun lehmän oma hormonitoiminta on saatu aktivoitua, seurauksena on kalsiumin aineenvaihdunnan ja imeytymisen tehostuminen. X-Zelitin teho poikimahalvauksen ja piilevän poikimahalvauksen esiintyvyyteen on huomattava. Tuote vaikuttaa positiivisesti myös maitotuotokseen, maidon solujen määrään, hedelmällisyyteen ja lehmän kestävyyteen.

Ominaisuudet

Pakkauskoko15 kilogrammaa (kg)
Tuotekoodi
971550
EAN
6418363071553
Tuotemerkki

Special Feed

Symbolit