Pötsi-Melli 30 kg erikoisrehu


Pötsi-Melli 30 kg erikoisrehu

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Pötsi-Melli aktivoi pötsin toimintaa ja tasapainottaa sen pH:ta. Erikoisrehun avulla varmistetaan korkea tuotos, aktiiviset lehmät ja tehokas rehujen hyödyntäminen.

Pötsi-Melli sisältää soodaa ja elävää hiivaa. Sooda neutraloi pötsiä ja pitää pH:n vakaana. Elävä hiiva vähentää maitohapon muodostumista ja stimuloi maitohappoa käyttävien mikrobien kasvua nostaen samalla pötsin pH:ta. Korkeatuottoisen lehmän terveysongelmat liittyvät usein pötsin happamoitumiseen. Happokuorma voi lisätä sorkkavaivojen lisäksi maidon soluja, hedelmällisyysongelmia sekä ripulia. Pötsi-Melli tasapainottaa pötsin toimintaa rehujen ja ruokinnan muutoksissa. Se auttaa myös, kun säilörehu on nuorena korjattua tai siinä on runsaasti sokeria. Robottikarjoissa vaikutus voi näkyä lehmien aktiivisuuden lisääntymisenä.


Pötsi-Melliä voidaan antaa sekä seosrehussa että erillisruokinnassa. Siitä on hyötyä erityisesti korkeatuottoisten lehmien ruokinnassa ja alkulaktaatiokaudella, joilloin väkirehunmäärä nostetaan. Pötsi-Melli mahdollistaa myös runsaamman kotoisen viljan käytön ilman pötsihäiriöitä.

Ominaisuudet

Pakkauskoko30 kilogrammaa (kg)
Tuotekoodi
924390
EAN
6418363214080
Tuotemerkki

Melli

Symbolit