Dairy Pilot 20 kg


Dairy Pilot 20 kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Innovaatio DairyPilot sisältää runsaasti elävää hiivaa ja polyfenoleja, jotka tukevat yhdessä eläinten tuotantoa ja terveyttä.

DairyPilot on Joseran edelläkäyvän tuotekehityksen uusi innovaatio. DairyPilot sisältää runsaasti elävää hiivaa, jonka hyödyistä on saatu paljon tutkimustuloksia. DairyPilotin hiivapitoisuus on markkinoiden korkeimpia, jopa 4,0 x 10^8 PMY/g. Polyfenolipitoisten kasvinosien käytöllä on ollut edullisia vaikutuksia tuotantoon ja terveyteen.

Elävä hiiva ja polyfenolit muodostavat yhdistelmän, jonka käytöllä on saatu erinomaisia tuloksia myös niihin tiloihin verrattuna, jossa on ollut pelkkä elävä hiiva käytössä. Maidontuotanto lisääntyi seurantatiloilla keskimäärin 4,8 % verrattuna edelliseen kauteen, jolloin tilalla oli pelkkä elävä hiiva käytössä. Parempi utareterveys oli havaittavissa edelliseen vuoteen verrattuna: somaattisten solujen määrä väheni ja infektoituneiden osuus väheni. Ketoosia sairastavien lehmien määrä väheni myös merkittävästi kontrolliryhmään verrattuna. Lue lisää kenttäkokeiden tuloksista oheisesta esitteestä.

DairyPilot on erinomainen tuote terveyden, tuotannon sekä yleisen mielenrauhan varmistamiseksi. Myydään 20 kg säkissä (lavalla 40 säkkiä). Tuote on maittavaa. Päiväannos on noin 100–150 g päivässä maidontuotantokauden aikana ja 60 g päivässä ummessaolokaudella.

Tuotekoodi
501529845
EAN
4032254748588
Tuotemerkki

Josera