Jeppe Kana-Kaura 10 kg koiranruoka

32,41 €

 

Jeppe Kana-Kaura 10 kg koiranruoka

Suositushinta

32,41 €
(alv 0%)
36,95 €
(ALV 14%)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Jeppe Kana-Kaura on laadukkaista ja kotimaisista raaka-aineista tehty täysravinto koirille. Tuote sisältää monipuolisesti eläin- ja kasvirasvoja ja tarpeellisen määrän rasvahappoja sekä laadukkaita kivennäis-, vitamiini- ja hivenaineita.

Jeppe Kana-Kaura koiran täysravinto sisältää runsaasti hyvälaatuista suomalaista siipikarjan valkuaista sekä hyvin sulavia ja monipuolisia kotimaisia eläin- ja kasvisrasvoja. Lihan lisäksi Jeppe Kana-Kaura sisältää runsaasti kotimaista kuorittua kauraa. Kaura on luontaisesti gluteiiniton ja soveltuu käytettäväksi koirien ruokintaan erinomaisesti. Laadukkaan raaka-ainepohjan ansiosta Jeppe Kana-Kaura sisältää myös omega-6 ja omega-3 rasvahappoja tukemaan ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia. Laadukkaat kivennäis-, vitamiini- ja hivenaineet ehkäisevät puutoksia kovassakin rasituksessa. Jeppe Kana-Kaura koiran täysrehu on valmistettu Suomessa puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Se ei sisällä lainkaan keinotekoisia makuaineita tai väriaineita. Valmistuksessa ei ole käytetty vehnää, soijaa eikä maissia. Raakavalkuainen 32 % ja raakarasva 17 %.


Valmistusaineet:

Siipikarjajauho (30,5 %), kuorittu kaura (28,5 %), herne, ohra, siipikarjan rasva, kasviöljy, juurikasleike, pellavarouhe, perunaproteiini, vitamiini-hivenaineseos, kalaöljy, lignoselluloosa, monokalsiumfosfaatti, antioksidantit (tokoferoliseos), Active-MOS Saccharomyces cerevisae, yucca schidigera-uute, karpalo.


Ruokintaohje:

Aloita täysrehun käyttö totuttamalla koirasi hiljalleen uuteen ruokaan. Sekoita ensimmäisillä käyttökerroilla Jeppe Kana-Kaura aiemmin käyttämääsi ruokaan, ja lisää annostus lopulliseen määrään muutaman päivän aikana.

Käyttömäärää muuttamalla Jeppe Kana-Kaura soveltuu kaikille aikuisille koirille aktiivisuudesta riippumatta. Kun koirasi aktiivisuus kasvaa, lisää käyttömäärää ja päinvastoin. Laadukkaat ja hyvin sulavat raaka-aineet takaavat riittävän ravinnon saannin eri aktiivisuustilanteissa. Vähemmän liikkuvilla ja iäkkäämmillä koirilla voit käyttää hiukan pienempää ruokamäärää, kun taas ulkokoirilla käyttömäärää voi lisätä.


Litrapaino, g  n. 480-550 g. Nappulan halkaisija noin 13 mm ja paksuus noin 4 mm.


Tarjotaan kuivana tai kostutettuna. Pidä raikasta juomavettä aina koiran saatavilla. Ruokintamäärät ovat ohjeellisia.

Ominaisuudet

Paino10 kilogrammaa (kg)

Jeppe Kana-Kaura annosteluohje, grammaa päivässä

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
700347666
EAN
6416225401104
Tuotemerkki

Biofarm