Rehut ja säilöntäaineet

Rehun erinomainen laatu on tärkeää taloudellisen tuotannon ja terveyden varmistamiseksi. Lantmännen Agrosta saat laadukkaat säilöntäaineet sekä happosäilöntään että biologiseen säilöntään.

Mestarin Vahva on saatavilla Lantmännen Agron kautta. Valikoimista löytyy Kinnusen Myllyn ja Feedexin täysrehuja, puolitiivisteitä, tiivisteitä, kivennäisiä, KNZ-nuolukivia, Joseran nuoluvateja, Joseran, Biofarmin ja Valion vasikoiden juomarehuja sekä useita erikoisrehuja ja vitamiineja.

Lantmännen Agron kautta on saatavissa naudoille myös oma Mestarin rehusarja, joka sisältää rehuja täysrehusta tiivisteisiin. Mestarin vitamiineilla varmistat vitamiinien riittävän saannin karjallesi vuodenajasta riippumatta.

Vuoden 2016 uutuustuotteena on Lantmännen Agron kautta ostettava DairyPilot –rehuvalmiste, jonka käytöstä on hyviä kokemuksia jo yli 6000 lypsykarjatilalta ympäri maailman. DairyPilot sisältää elävää hiivaa ja kasveista eristettyjä polyfenoleita, joiden tuotanto- ja terveysvaikutuksista on saatu viime vuosien tutkimuksissa uutta tietoa.

Rehut ja säilöntäaineet {{total}} tuotetta