Aiv© Ässä Na Irto


Aiv© Ässä Na Irto

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


AIV® Ässä Na on happosäilöntäaine tuoreen ja esikuivatun rehun säilöntään. Estää tehokkaasti jälkilämpenemisen sekä homeiden ja hiivojen kasvun.

AIV© Ässä Na -tuotteessa yhdistyvät hyvä säilöntäteho ja jälkilämpenemisen esto. Soveltuu erinomaisesti säilöntään, jossa tarvitaan tehoa niin bakteereita, homeita kuin hiivojakin vastaan. AIV Ässä sisältää runsaasti muurahaishappoa, joka varmistaa pH:n nopean laskun ja rajoittaa käymistä. Propionihappo ja kaliumsorbaatti toimivat vielä siilon avaamisen jälkeenkin estäen hiivojen ja homeiden kasvun.

Sopii käytettäväksi kaikissa korjuumenetelmissä tuoreelle ja esikuivatulle rehulle. Suositeltu säilöttävän rehun kuiva-ainepitoisuus on 25–45 %.

AIV Ässä Na soveltuu myös siilon tai auman pintaosien rehulle, jolloin se estää erityisesti pintapilaantumista. Käyttö on suositeltavaa myös silloin, kun jo säilöntävaiheessa tiedetään, että kyseinen siilo joudutaan avaamaan pian säilönnän jälkeen lämpimän sään aikaan.

Sopii murskeviljan säilöntään, kun säilöttävän viljan kuiva-ainepitoisuus on 25–45%. AIV Ässä Na:ta voidaan käyttää myös sikojen liemirehuruokinnassa estämään hiivojen ja homeiden aiheuttamaa virhekäymistä.

Tehoaineet:
• muurahaishappo 58 %
• propionihappo 20 %
• kaliumsorbaatti 2,5 %
• natriumformiaatti* 5,2 %

*Formiaatit ovat muurahaishapon suoloja, jotka vähentävät hapon syövyttävyyttä.

Valmistettu Suomessa.

Tuotetta on saatavilla 30 litran kannussa, 200 litran tynnyrissä, 1000 litran IBC-kontissa ja irtotoimituksena suoraan tilalle.

Muurahaishappo, propionihappo, sorbiinihappo ja natriumformiaatti sopivat luomutuotantoon EU:n luomuasetuksen 2019/2164 mukaisesti käytettäväksi säilöntäaineena. Kaliumsorbaatti on sorbiinihapon suola, eli tehoaine on sorbiinihappo. Sorbiinihappo ei kuitenkaan sisälly asetuksessa 2019/2164 listattujen säilörehun valmistuksessa käytettävien lisäaineiden joukkoon.

Tuotekoodi
501742511
EAN
6438313276111