Josilac© Grass 150 g biologinen säilöntäaine


Josilac© Grass 150 g biologinen säilöntäaine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Josilac© grass on biologinen säilöntäaine esikuivatulle säilörehulle, jonka kuiva-ainepitoisuus on 25–40 %.

Josilac grass on riittoisa ja taloudellinen vaihtoehto rehun säilöntään. Josilac grassia suositellaan säilörehulle, jonka kuiva-ainepitoisuus on 25–40 %. Se sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa, jotka alentavat pH:n tehokkaasti. Tuote sisältää väriaineen.

Josilac grass on testattu ja turvallinen tuote. Saksalainen riippumaton viljelijäjärjestö DLG on myöntänyt sille neljä eri sertifikaattia. Sertifikaatteja edellyttävien kokeiden mukaan tuote paransi rehun säilöntälaatua, sulavuutta, maidontuotantoa ja rehun syöntiä.

Käyttösuositus 3 g tonnille, jolloin yhdellä 150 g:n pussilla säilöö 50 tonnia rehua (300 000 PMY/g rehua). Yksi pussi Josilac grassia sekoitetaan 200 litraan vettä, kun liuosta annostellaan 4 litraa tonnille.

Pakkauskoko: 150 g

Josilacin biologiset säilöntäaineet ovat pärjänneet erinomaisesti muun muassa viljelijäjärjestö DLG:n tutkimuksissa, Tine-meijerin tilastoissa ja säilörehukongressijulkaisussa (Seppälä ym. 2012). Tuotteet ovat turvallisia ja tutkitusti tehokkaita. Josilacin biologisille säilöntäaineille on myönnetty riippumattoman viljelijäjärjestön sertifikaatteja rehun säilönnällisestä laadusta.

Tuotekoodi
501490568
EAN
4032254741688
Tuotemerkki

Josilac