Josilac© Ferm 150 g biologinen säilöntäaine


Josilac© Ferm 150 g biologinen säilöntäaine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Josilac® ferm on biologinen säilöntäaine erityisesti säilöheinälle, murskeviljalle ja siilon päällimmäiseen kerrokseen viimeisille kuormille. Yhdellä pussilla säilöö 50 tonnia rehua.

Josilac fermiä suositellaan käytettävän rehulle, jonka kuiva-ainepitoisuus on 30–60 %. Sen sisältämän heterofermentatiivisen Lactobacillus buchneri -maitohappobakteerin käymistuotteet estävät hiivojen ja homeiden kasvua sekä jälkilämpenemistä.

Josilac fermiä voidaan käyttää säilörehun, säilöheinän, maissisäilörehun, kokoviljasäilörehun ja murskeviljan säilöntään. Sitä voidaan käyttää myös pilaantumisherkkien auman tai siilon pintaosien säilömiseen ja jälkilämpenemisen ehkäisemiseen. Josilac fermin avulla voidaan vähentää jälkilämpenemistappioita hyvin kuivallakin rehulla, kun rehu altistuu ilmalle avaamisen jälkeen.

Yhdellä pussilla Josilac fermiä säilöö 50 tonnia rehua. Tuotetta annostellaan 3 g tonniin tuoretta rehua (150 000 PMY / g tuoretta rehua). Yksi pussi Josilac fermiä sekoitetaan 200 litraan vettä, kun liuosta annostellaan 4 litraa tonnille. Sisältää väriaineen.

Josilac ferm on tutkittu ja turvallinen tuote ja sen teho on todettu riippumattomissa tutkimuksissa. Se on saanut viljelijäjärjestö DLG:n sertifikaatin jälkilämpenemisen ehkäisemisestä.

Pakkauskoko: 150 g

Josilacin biologiset säilöntäaineet ovat pärjänneet erinomaisesti muun muassa viljelijäjärjestö DLG:n tutkimuksissa, Tine-meijerin tilastoissa ja säilörehukongressijulkaisussa (Seppälä ym. 2012). Tuotteet ovat turvallisia ja tutkitusti tehokkaita. Josilacin biologisille säilöntäaineille on myönnetty riippumattoman viljelijäjärjestön sertifikaatteja rehun säilönnällisestä laadusta.

Tuotekoodi
501490569
EAN
4032254743309
Tuotemerkki

Josilac