Josilac© Combi 150 g biologinen säilöntäaine


Josilac© Combi 150 g biologinen säilöntäaine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Josilac® combi on biologinen säilöntäaine, joka soveltuu etenkin jälkilämpenemisherkälle rehulle, säilöheinälle ja murskeviljalle. Yksi pussi riittää 50 tonnille rehua.

Josilac combia suositellaan käytettävän rehulle, jonka kuiva-ainepitoisuus on 30–45 %. Se soveltuu monentyyppisille rehuraaka-aineille: esikuivatetulle säilörehulle, kokoviljasäilörehulle, maissisäilörehulle sekä viljan murskesäilöntään.

Josilac combi sisältää kahta eri heterofermentatiivista bakteeria (Lactobacillus kefiri ja Lactobacillus buchneri) sekä kahta homofermentatiivista maitohappobakteeria (Lactobacillus plantarum ja Pediococcus acidilactici). Se alentaa pH:n nopeasti alas ja lisäksi ehkäisee tehokkaasti rehun jälkilämpenemistä sillä heterofermentatiivisten bakteerien käymistuotteet estävät hiivojen ja homeiden kasvua.

Yksi pussi Josilac combia riittää 50 tonnille rehua (300 000 PMY/g rehua). Yksi pussi Josilac combia sekoitetaan 200 litraan vettä, kun vesiliuosta annostellaan 4 litraa tonnille.

Pakkauskoko: 150 g

Josilacin biologiset säilöntäaineet ovat pärjänneet erinomaisesti muun muassa viljelijäjärjestö DLG:n tutkimuksissa, Tine-meijerin tilastoissa ja säilörehukongressijulkaisussa (Seppälä ym. 2012). Tuotteet ovat turvallisia ja tutkitusti tehokkaita. Josilacin biologisille säilöntäaineille on myönnetty riippumattoman viljelijäjärjestön sertifikaatteja rehun säilönnällisestä laadusta.

Tuotekoodi
500971460
EAN
4032254741305
Tuotemerkki

Josilac