Polttoöljy ja lämmitysöljy

Kevyt polttoöljy on puhdas ja helppokäyttöinen energianlähde. Polttoöljyä käytetään kiinteistöjen lämmityksestä teollisuuden prosesseihin, ja työkoneista laivoihin. Korkealaatuisten polttoöljyjen kehityksessä ja jalostuksessa kiinnitetään erityistä huomiota öljyjen puhtaaseen palamiseen ja korkeaan suorituskykyyn vaativimmissakin olosuhteissa. Polttoöljyjen kuljetuksista vastaavat paikalliset kuljetusyrittäjät.

Kevyttä polttoöljyä hyödynnetään monissa kohteissa. Kevyt polttoöljy on vaivaton ja kustannustehokas polttoaine asuntojen ja kiinteistöjen lämmitykseen. Kevyt polttoöljy soveltuu sekä teolliseen lämmitykseen että muihin teollisuuden käyttötarkoituksiin, kuten kaivos- ja muille teollisuusajoneuvoille. Se on myös ihanteellinen varapolttoaine teollisuuslaitoksille ja voimaloille, jotka käyttävät pääpolttoaineenaan muita energiamuotoja.

Teollisiin tarkoituksiin käy myös raskas polttoöljy. Maatalousyrittäjät käyttävät polttoöljyjä mm. tuotantokoneiden, kuten leikkuupuimureiden ja traktoreiden polttoaineena sekä rakennusten lämmitykseen sekä viljan kuivatukseen.

Lantmännen Agron valikoimissa on Teboilin, Nesteen ja Shell Lämpöpuiston polttoöljyt.

Polttoöljyn hinta

Polttoöljyn päivän hinnan saat kysymällä asiaa paikalliselta kauppiaalta »

Polttoöljy ja lämmitysöljy {{total}} tuotetta