Pienkonebensiini 4-tahti Aspen 5 l

15,28 €

 

Pienkonebensiini 4-tahti Aspen 5 l

Suositushinta

15,28 €
(alv 0%)
18,95 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2019 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Aspen 4 on eri tyyppisten nelitahtimoottoreiden tehokas polttoaine. Aspen 4 on alkylaattibensiini, joka ei sisällä öljyä ja joka sopii ruohonleikkureihin, jyrsimiin, lumilinkoihin, veneisiin ja muihin nelitahtimoottoreihin.

Aspen 4 on nelitahtimoottoreissa ja erillisellä voitelujärjestelmällä varustetuissa kaksitahtimoottoreissa käytettävä sekoittamaton bensiini. Aspen 4 sopii kaksitahtiperämoottoreihin perämoottoriöljyyn sekoitettuna. Voit minimoida ympäristöhaitat valitsemalla biohajoavan öljyn.

Tavallinen bensiini sisältää etanolia, joka sitoo kosteutta ja voi aiheuttaa moottoririkon. Aspen-alkylaattibensiini ei sisällä etanolia, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi vesiympäristöihin.

Aspen-alkylaattibensiini pitää sytytystulpat ja polttokammiot puhtaampina. Aspenia voidaan varastoida pitkään laadun heikkenemättä, minkä ansiosta moottori käynnistyy helposti seisontakausien jälkeenkin. Ympäristö hyötyy tuotteen käytöstä monin tavoin.

Aspen alkoi valmistaa alkylaattia jo vuonna 1988. Tuote on kehitetty ja polttoainekehitystyötä tehdään yhdessä moottorivalmistajien kanssa. Aspen-alkylaattia myydään yli 20 maassa mukaan lukien esimerkiksi Kanada ja USA. Aspenin 2T on maailman eniten myydyin alkylaatti. Aspen on osa Lantmännen-konsernia.

Saatavilla koot 1 l, 5 l, 25 l ja 200 l.

Ominaisuudet

Tilavuus5 litraa (l)
Tuotekoodi
500354771
EAN
7330045961053
Tuotemerkki

Muut