Pienkonebensiini

Pienkonebensiinit ovat pienmoottoreille tarkoitettuja polttoaineita, joilta vaaditaan erinomaista teknistä suorituskykyä. Pienmoottoreita voivat olla esimerkiksi mönkijät, ruohonleikkurit, raivaussahat, reppupuhaltimet tai veneiden moottorit. Pienkonebensiinit ja alkylaattibensiinit on bentseenittömiä 2- sekä 4-tahtimoottoreiden polttoaineita. Pienkonebensiini on lähes hajutonta, joten sen kanssa on miellyttävä työskennellä.

Kaksitahtimoottoreita (2-tahti) käytetään esimerkiksi moottorisahoissa ja muissa koneissa, joissa tarvitaan kevyttä, pienikokoista ja -tehoista moottoria. Kaksitahtisissa moottoreissa työtahti tapahtuu kamppiakselin jokaisella kierroksella, kun taas nelitahtisissa se tapahtuu joka toisella.

Nelitahtisen (4-tahtisen) moottorin nimi tulee neljästä moottorin toimintavaiheesta, jotka toistuvat moottorin käydessä. Nelitahtimoottorissa on monimutkaisempi rakenne ja enemmän painoa kuin kaksitahtisessa moottorissa. Nelitahtisen moottorin etuna on kuitenkin parempi hyötysuhde ja puhtaammat pakokaasupäästöt. Polttoaineen palaminen on puhtaampaa ja tehokkaampaa kun polttoaineen ja ilman seos eivät sekoitu juuri ollenkaan pakokaasujen kanssa.

Valikoimastamme löydät laadukkaita Aspenin pienkonebensiinejä, jotka takaavat ympäristöystävällisen ja sujuvan työskentelyn. Vuodesta 2006 alkaen Aspen on ollut osa Lantmännen -konsernia. Aspen on myös alkylaatin alkuperäinen valmistaja ja myy Aspen-alkylaattia kansainvälisesti yli 20 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Aspen tarjoaa ympäristöystävällisiä polttoaineita ja jatkaa polttoaineiden kehittämistä ekologisemmaksi ihmisille, koneille ja ympäristölle. Tavallinen bensiini sisältää etanolia, joka sitoo kosteutta ja voi aiheuttaa moottoririkon. Aspen-alkylaattibensiini ei sisällä etanolia, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi vesiympäristöihin. Aspen säilyy myös laadukkaana säilytyksen aikanakin, mikä varmistaa ongelmattoman käytön pitkän ajan kuluessa.

Tuotemerkit:
Muut

Pienkonebensiini {{total}} tuotetta