Multiva Pushsystem puskuvaunu


Multiva Pushsystem puskuvaunu

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva PushSystem -puskuvaunu on turvallinen ja käytännöllinen kuljetusratkaisu tiloille, jotka kuljettavat massatavaraa kuten rehua tai haketta suuria määriä.

Multiva PushSystem -vaunuissa on vahva ja vääntöluja erillisrunko, johon lava kiinnitetään pulttiliitoksin. Puskuvaunun kotelorakenteisen lavan kaikki saumat on kauttaaltaan hitsattu - siksi lava on pitkäikäinen ja kestävä. Vaunuista valmistetaan kaksiakselista ja kolmiakselista mallia. Kaksiakselisessa mallissa on vakiona keinutelialusta ja vaihtoehtoisesti se voidaan myös varustaa hydraulisella akselistojousituksella. Kolmiakselinen malli on vakiona hydraulijousitettu. Hydraulijousitetuissa malleissa taka-akseli on aina ohjautuva.

Reilusti kuljetuskapasiteettia:
Massatavaran kuljetuskapasiteetti on kolmiakselisessa mallissa korokkeen kanssa yli 50 m³ ja 24 t. PushSystemin kuljetuskapasiteettia saadaan kasvatettua jopa 50%, kun puskuvaunu tiivistää kuorman. Vaunun rakenteen ansiosta painopiste pysyy alhaalla, vaikka kuljetettava massa olisikin suuri. Tästä syystä vaunu on vakaa ja kulkee tasaisesti.

Turvallinen työssä:
Puskuvaunun kuorma puretaan työntämällä. Tämä on erittäin turvallinen ja käytännöllinen tyhjennystapa. Kuorman tyhjennys onnistuu vaivattomasti myös kaltevilla ja upottavilla alustoilla. Kuorma voidaan purkaa myös mataliin varastoihin, joihin kippaaminen ei ole mahdollista. Puskuvaunun turvallisuus korostuu erityisesti säilörehua tehtäessä. Tyhjennystavan ansiosta ei auman päälle ajettaessa synny sellaisia riskitilanteita kuin kipattaessa.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
501570215
EAN
6438313246954
Tuotemerkki

Multiva