Multiva HookSystem 18 koukkuvaunu


Multiva HookSystem 18 koukkuvaunu

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva HookSystem 18 -koukkuvaunu soveltuu eri kuljetustarkoituksiin. Samaan runkoon voidaan liittää useita erilaisia ja eri tarkoitukseen soveltuvia lavoja. Saatavana 710/40R22,5-renkailla. Lavan vaihtokulma on loivimmillaan ainoastaan 18 astetta.

Multiva HookSystem –koukkulavakonseptin idea on tarjota kustannustehokas ja jokaiseen tarkoitukseen muuntuva kuljetusratkaisu. Samaan HookSystem -runkoon voidaan liittää useita erilaisia ja eri tarkoitukseen soveltuvia vaihtolavoja. Tällöin esimerkiksi puidessa pellon reunalle voidaan täyttää useampi lava, jotka vasta päivän päätteeksi kuljetetaan pois. Vaunu voidaan varustaa 710/40R-renkailla, jolloin kulkukyky paranee huomattavasti upottavissa olosuhteissa ja vaunulla voidaan suurilla nopeuksilla.

Varmatoiminen koukun hallinta
Multiva HookSystem koukkualustan toimintoja ohjataan innovatiivisella hydraulismekaanisella käyttöjärjestelmällä. Käyttö tapahtuu suoraan traktorin hydrauliikalla ja se vaatii kolme kaksitoimista hydrauliulosottoa. Käyttö on kaikissa tilanteissa erittäin varmatoimista, helppokäyttöistä ja turvallista, sillä siinä ei ole vikaantuvaa elektroniikkaa.

Loiva lavanvaihtokulma
Lavanvaihtokulma on loivimmillaan ainoastaan 18 astetta. Tämän ansiosta kuormatun vaihtolavan vaihto on helppoa ja turvallista. Päällevetokuorma voi olla enimmillään 18 tonnia (lava+kuorma). Telinvakaajasylinterit lukkiutuvat vaihtotilanteessa automaattisesti ja siirtävät tukipistettä taaksepäin, jolloin traktorin vetokoukulle tulee enemmän painoa.

Ominaisuudet

Kantavuus18 tonnia (tn)
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg)3650

Multiva HookSystem, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501491101
EAN
6438313180678
Tuotemerkki

Multiva

Asiakirjat