Traktorin perävaunut

Edustuksessamme olevat TUHTI ja MULTIVA -perävaunut tarjoavat täydellisen kattavan valikoiman erilaisia perävaunuja vaativimmankin käyttötarpeen mukaan. Valikoimasta löytyy myös pieniä ja edullisia vaunuja. Valmistuksessa on käytetään aina laadukkaita materiaaleja sekä komponentteja. Rengasvalikoimasta löytyy oikea vaihtoehto vaunumallin, käyttötarpeen ja kukkaron mukaan.

Valikoima kattaa kippiperävaunut eri kantavuusluokissa monipuolisilla lava- ja laitaratkaisuilla. Saatavana on niin irto- kuin kiinteälaitaiset vaunuvaihtoehdot sekä laaja valikoima maansiirtovaunuja erilaisilla materiaalivahvuuksilla ja tilavuuksilla. Multivan valikoimassa on tarjolla myös koukkulavavaunu (HookSystem). Tuhti-paalivaunu soveltuu monipuoliseen kuljetukseen pitkän ja tasasisen lavarakenteen ansiosta.

Kotimaisella Weckman Steelillä on yli 50 v kokemus Tuhti WS -perävaunujen suunnittelusta ja valmistuksesta.

Valikoimassamme on myös Humuksen vedenkuljetusvaunut, joilla voidaan kuljettaa vettä sekä myös muita nesteitä ja erilaisia nestemäisiä lannoitteita. Humus-eläinkuljetusvaunut ovat turvallisia ja käteviä kuljetusvaunuja. Vaunujen suunnittelussa on keskitytty erityisesti laatuun, kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kotimainen MPH suunnittelee, valmistaa ja myy useita metallialan tuotteita teollisuuden ja maatalouden käyttöön. Lantmännen Agron perävaunuvalikoimassa MPH:ltä on paalivaunu.

Traktorin perävaunut {{total}} tuotetta