Lame Lietteenlevitysvaunu

29 400 €

 

Lame Lietteenlevitysvaunu

Suositushinta

29 400 €
(alv 0%)
36 456 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Lame-lietteenlevitysvaunuja valmistetaan kolmea eri kokoa: 13, 15 ja 17 m³. Pienin on varustettu keinutelillä ja kaksi suurempaa jousitetulla ja ohjautuvalla telillä, joissa on jarrut etuakselilla.

Lame-levitysvaunun pyörät on upotettu säiliön kylkiin kokonaisleveyden pienentämiseksi. Takapyörien ohjauslukitus on varmistettu erillisellä hydrauliventtiilillä. 1000 r/min levityspumppu on asennettu vaunun etuosaan. Pumpun edessä, vaunun pohjassa on kivitasku. Sekä kivitaskussa, että pumpussa on tyhjennystulpat.

Pitkä, kapea vetoaisa tekee vaunusta ketterän. Säiliön saumat on hitsattu molemmin puolin paineastiahitsaajien toimesta. Vaunussa on hiekkapuhallettu säiliö, joka on pinnoitettu sisältä epoksipiellä, ja pintamaalina on kaksikomponenttinen polyuretaani.

Kaikissa vaunuissa on ylileveän valot sekä eteen- että taaksepäin.

Ominaisuudet

Lame lietteenlevitysvaunu, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500696466
Tuotemerkki

Lame

Asiakirjat