Kuljetuslavetit

Predator-koneenkuljetuslavetit ovat traktorilla vedettäviä lavetteja monipuolisiin kuljetustarpeisiin maatiloilla ja koneurakoinnissa. Vankka tasapohjainen lavetti soveltuu niin tela- tai pyöräkaivurienkin kuin erilaisten maatalouskoneiden kuljetukseen. Myös paalien ja suuremman kappaletavaran kuljetus on kätevää. Metsäkoneita varten oma lavettimalli. Kantavuusluokkia on kolme (15, 22 ja 27 tonnia) riippuen kuljetettavan koneen mitoista ja painosta sekä käytettävästä vetotraktorista.

Kuorman varma kiinnittäminen ja helppo, turvallinen lastaus sekä matala lavarakenne ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Predatoreissa on tarjolla erilaiset vaihtoehdot avonaisista kuormausrampeista hydraulisesti käytettäviin HD-ramppeihin. Myös irrotettavat ja säädettävät telakiskot sekä teleskooppilevikkeet on saatavana lähes kaikkiin lavettimalleihin.

Predatoreissa käytetään aina uusia renkaita (J) ja akselimäärästä ja mallista riippuen renkaita on joko 8 tai 12 kappaletta. Runko- ja reunapalkkien sekä poikittaistukien rakenteissa on haettu yhdistelmää, joka on riittävän jäykkä ja kantava, mutta ei vie liikaa pois lavetin hyötykuormasta.

Predator-koneenkuljetuslaveteista on suunniteltu valmiiksi sopivia pakettimalleja (esimerkiksi Boost ja Luxus), joista on helppo valita sopiva omaan käyttötarpeeseen. Näissä malleissa on aina kattava varustevalikoima vakiona, kuten jousitettu vetoaisa, jarrut jokaisella akselilla, kiinnityspisteet kuorman sitomista varten, käsijarru, hydraulinen letkupidike, työkalulaatikko sekä liikennevalot takana.

2-ja 3-akseliset lavetit voidaan tilata ja varustaa myös asiakkaan yksilöimillä varusteilla, jolloin esimerkiksi kuormatilan pituuteen voidaan vaikuttaa (lisäpituudet).

Tuotemerkit:
PREDATOR

Kuljetuslavetit {{total}} tuotetta