BMF 720 11T1 Pro 400 metsäkuormainvaunu hydraulisella esiohjauksella

16 480 €

 

BMF 720 11T1 Pro 400 metsäkuormainvaunu hydraulisella esiohjauksella

Kampanjahinta

16 480 €
(alv 0%)
20 435,20 € (ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Metsänomistajan moderni ja lujarakenteinen yhdistelmä BMF 720 11T1 Pro on tuottava maa- ja metsätilan yhdistelmä, jota voidaan ajaa hieman pienemmilläkin traktoreilla. Yhdistelmässä on yksirunkoinen 11t kantavuuksinen metsävaunu modernilla pankko ja karikka -rakenteella.

Rungon ja rakenteiden pääosat on valmistettu Strenx -teräksestä, joka antaa alhaisen omapainon ja hyvän hyötykuorman. BMF:n kaikissa kuormaimissa on vakiona laajakulmanivel, joka takaa tasaisen nostovoiman kaikilla nostokorkeuksilla ja hyvät kuormausominaisuudet. Runsaan varustevalikoiman avulla jokainen voi koota tarpeisiinsa sopivan yhdistelmän. Erilaisten venttiilivaihtoehdoin ja lisävarustein kuormaimesta ja vaunusta pystytään räätälöimään tarpeita parhaiten vastaava yhdistelmä. Koneessa on kolmen vuoden takuu rungolle, puomistolle ja kääntöpesälle.


Kuvassa olevassa koneessa lisävarusteita.

BMF 11T1 Pro metsävaunu, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}