Metsäkuormaimet ja metsäperävaunut

Lantmännen Agron valikoimista löytyy metsäajoon hyvin soveltuvat vahvat ja monitoimiset BMF -metsäperävaunut, metsäkuormaimet sekä metsäkuormainvaunuyhdistelmät. Mallistoista löytyy ratkaisut eri käyttötarkoituksiin metsäkoneurakoitsijalle, maa- ja metsätiloille sekä kotitarvekäyttöön.

Metsäkuormainten lisävarustevalikoima on kattava sisältäen klapi-, rehu- ja lantakourat, rehupihdit, sorakahmarin, pyöröpaalikouran sekä jarruriipukkeen.

BMF -metsäperävaunu ja metsäkuormainmallisto soveltuu sekä metsäajoon ammattikäyttöön että omatoimiseen metsänhoitoon. Vaunujen lisävaruste- ja rengasvaihtoehdot ovat monipuoliset. Samoin kuormainten kourien ja kauhojen vaihtoehtoja on useita.

BMF on erikoistunut metsäperävaunujen ja –kuormaimien tuotantoon, valikoima kattaa laajan kuormain- ja vaunumalliston. Traktorikäyttöisten BMF-koneiden valmistaja Lisako OÜ on yksi Euroopan suurimmista metsäkuormaimien ja -kärryjen valmistajista yli 1400 sadalla koneyksiköllään vuodessa. Tuotevalikoimassamme on neljä eri yhdistelmää, joista suurin osa asiakkaista, harrasteviljelijästä metsäammattilaisiin, löytää sopivan kokoluokan.

Tarvittaessa valikoimamme 12 eri perävaunun ja 7 erilaisen kuormaimen ja runsaiden varusteiden avulla jokainen voi koota tarpeisiinsa sopivan yhdistelmän. Lisako OÜ:n menestyksen takana on jatkuva laadunkehitys, aktiiviset investoinnit uusiin teknisiin ratkaisuihin sekä jatkuva tuotekehitys ja -testaus.

Tuotemerkit:
BMF Muut

Metsäkuormaimet ja metsäperävaunut {{total}} tuotetta