Hakki Pilke OH 27 TR klapikone pyöröterällä

5 100 €

 

Hakki Pilke OH 27 TR klapikone pyöröterällä

Suositushinta alkaen

5 100 €
(alv 0%)
6 324 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 30.9.2020 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Hakki Pilke OH 27 on perinteinen kovapalaterällä varustettu koti- ja mökkikäyttöön sopiva klapikone, joka voidaan varustaa omalla sähkömoottorilla tai pyörittää traktorilla. Puu halkaistaan neljään osaan ja poistokuljetin siirtää pilkkeet varastoon.

Käytettävästä halkaisuterästä riippuen puu voidaan halkaista jopa kuuteen osaan, jolloin järeämmästäkin puusta saadaan sopivia klapeja. Hakki Pilke OH 27 -klapikoneen pyörösirkkelissä on kovapalaterä, jolla katkaiset tehokkaasti myös likaisimmat ja mutaisimmat puut. Kehtokatkaisun ja tukevan puunpainajan ansiosta puun katkaisu on kevyttä ja helppoa. OH 27 on varustettu poistokuljettimella, jolla polttopuut on helppo valmistaa suoraan liiteriin, kasalle tai kärryyn.

Koneeseen on saatavilla lisävarusteena halkaisua automaattisesti nopeuttava venttiili. Sen ansiosta vähemmän voimaa tarvitsevien puiden halkaisuliike nopeutuu noin 30 %. Hakki Pilke OH 27 -mallia on saatavissa tr- ja tr/sm- (combi) -malleina. Sähkömoottorin teho on 7,5 kW.

VAKIOVARUSTEET
• Kovapalaterä

LISÄVARUSTEET
• Poistokuljettimen jatke
• Öljynlämmitin
• Automaattinen nopeutusventtiili
• Halkaisuterä 6 os.

Ominaisuudet

Hakki Pilke OH 27, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500756201
EAN
6419280084138
Tuotemerkki

Hakki Pilke

Asiakirjat