Hakki Pilke Eagle TR pilkkojasirkkeli

1 930 €

 

Hakki Pilke Eagle TR pilkkojasirkkeli

Suositushinta

1 930 €
(alv 0%)
2 393,20 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 30.9.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Hakki Pilke Eagle on perinteinen tapa tehdä klapeja; katkaisu tapahtuu pyöröterällä tarvittavan mittaisiksi klapeiksi ja halkaisu teräksisellä kierrekartioruuvilla. Kone on helppo käyttää, kuljettaa ja varastoida.

Hakki Pilke Eagle -klapisirkkeli sopii erinomaisesti koti- ja mökkikäyttöön. Pienikokoinen pilkkojasirkkeli on helppokäyttöinen ja näppärä ratkaisu omien lämmitys- ja takkapuiden tekoon.

Hakki Pilke Eagle -pilkkojasirkkelillä puiden katkaiseminen ja pilkkominen on yksinkertaista ja helppoa. Soveltuu hyvin omaan käyttöön klapia tekeville farmareille ja metsänomistajille läpi sukupolvien. Konetta on saatavana traktori- ja sähkökäyttöisenä (4 kW/16A.). Pilkkojasirkkeli on varustettu kovametalliterällä, jolla katkaiset tehokkaasti myös likaisimmat ja mutaisimmat puut.

Katkaistut puut tippuvat kouruun, josta ne on helppo nostaa turvalliselle kartiohalkojalle halkaistavaksi. Hakki Pilke Eagle voidaan varustaa liikuttelua helpottavilla siirtopyörillä, joiden avulla liikuttelet konetta piha-alueella.

VAKIOVARUSTEET
• Kovapalaterä

LISÄVARUSTEET
• Siirtopyörät

Hakki Pilke Eagle, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500711943
EAN
6419280063515
Tuotemerkki

Hakki Pilke

Asiakirjat