Hakki Pilke Falcon 35 TR klapikone

11 340 €

 

Hakki Pilke Falcon 35 TR klapikone

Suositushinta alkaen

11 340 €
(alv 0%)
14 061,60 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Tehokas Hakki Pilke Falcon 35 -klapikone on halkaisunopeudeltaan kokoluokassaan ylivoimaisesti markkinoiden nopein ja yksivipuohjauksen ansiosta se on helppokäyttöinen. Hydraulisten toimintojen ansiosta koneessa ei ole lainkaan kiilahihnoja.

Hakki Pilke Falcon vastaa ominaisuuksiltaan pääosin esikuvaansa, huippusuosittua Hakki Pilke 37 -klapikonetta. Kuluvat osat on minimoitu hydraulisesti toimivan sahan ja kuljettimien avulla. Tässä koneessa ei ole kiilahihnoja. Ergonomisen yksivipuohjauksen ansiosta kone on kevyt käyttää. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisää yksiosainen aktiivisuoja. Säädettävä, hydraulisesti toimiva teräketjun voitelupumppu takaa ketjun ja laipan pitkän käyttöiän. Voitelupumppu saa öljynsä erillisestä kanisterista, jonka vaihtaminen on nopeaa ja siistiä. Koneen avoin alarakenne mahdollistaa helpon puhdistuksen ja integroidussa työkalulaatikossa tärkeimmät välineet kulkevat kätevästi mukana.

Laajan lisävarustevalikoiman avulla voi helposti räätälöidä koneen juuri mieleisekseen. Tehosta tuottavuutta HakkiLift puunnostimella tai HakkiFeed tukkipöydällä. Saatavissa sm ja tr/sm (combi) käyttöisenä 7,5 kW sähkömoottorilla.

Työkoneen ominaisuudet

Hakki Pilke Falcon 35, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501334101
EAN
6419280350110
Tuotemerkki

Hakki Pilke