Hakki Pilke Falcon 35 TR klapikone hydraulisella puunnostimella

10 950 €

 

Hakki Pilke Falcon 35 TR klapikone hydraulisella puunnostimella

Kampanjahinta alkaen

10 950 €
(alv 0%)
13 578 € (ALV 24%)

Hinnat voimassa 3.12.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Suositushinta alkaen

13 500 €
(alv 0%)
16 740 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Tehokas Hakki Pilke Falcon 35 -klapikone on halkaisunopeudeltaan kokoluokassaan markkinoiden nopein. Yksivipuohjauksella se on helppokäyttöinen ja koneessa ei ole kiilahihnoja. Malli varusteltu erillisellä käyttöventtiilillä puunnostimessa.

Hakki Pilke Falcon vastaa ominaisuuksiltaan pääosin esikuvaansa, huippusuosittua Hakki Pilke 37 -klapikonetta. Kuluvat osat on minimoitu hydraulisesti toimivan sahan ja kuljettimien avulla. Tässä koneessa ei ole kiilahihnoja. Ergonomisen yksivipuohjauksen ansiosta kone on kevyt käyttää. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisää yksiosainen aktiivisuoja. Säädettävä, hydraulisesti toimiva teräketjun voitelupumppu takaa ketjun ja laipan pitkän käyttöiän. Voitelupumppu saa öljynsä erillisestä kanisterista, jonka vaihtaminen on nopeaa ja siistiä. Koneen avoin alarakenne mahdollistaa helpon puhdistuksen ja integroidussa työkalulaatikossa tärkeimmät välineet kulkevat kätevästi mukana.


Laajan lisävarustevalikoiman avulla voi helposti räätälöidä koneen juuri mieleisekseen. Tehosta tuottavuutta HakkiLift puunnostimella tai HakkiFeed tukkipöydällä. Saatavissa sm ja tr/sm (combi) käyttöisenä 7,5 kW sähkömoottorilla.

Työkoneen ominaisuudet

Hakki Pilke Falcon 35, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501920033
EAN
6438363012257
Tuotemerkki

Hakki Pilke