Silppurit

Lantmännen Agro -kaupoista löydät Kongskilden JF ja Elhon silppurit säilörehun korjuuseen.

Kongskilde JF FCT -tarkkuussilppurit ovat legendaarisia koneita, joilla on tehty Suomessakin rehua jo vuosikymmeniä. Mallisto on uusiutunut vuosien saatossa ja hioutunut varmatoimiseksi sekä tehokkaaksi valikoimaksi eri teholuokan silppureita käyttäjän tarpeen mukaan.

JF-silppureiden tekemä rehusilppu on lyhyttä, tasalaatuista ja hyvin säilyvää minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti nurmirehuvaltaiseen ruokintaan. JF Upper Cut -silppuaminen yläkautta vähentää silppurin kammion kulumista ja tehontarve on tavallista pienempi. Silppurien rakenne on mitoitettu teholuokan mukaisesti siten, että noukinleveys, roottorin koko ja syötön voimansiirto on tasapainossa keskenään.

Suurimpiin ja tehokkaimpiin malleihin on saatavana myös hydraulisesti taitettava puhallustorvi, joka on suunniteltu erityisesti sivulla ajavan ison rehuvaunun kuormausta varten. Tällöin FCT 13/14 -sarjan silppureiden teholuokka vastaa parhaimmillaan jopa pienimpien ajosilppureiden tehoa.

Joitain malleja on mahdollista saada myös metallinilmaisimella varustettuna, mikä vähentää silppurin vaurioriskiä korjuukaudella.

Tuotemerkit:
Elho Jf

Silppurit {{total}} tuotetta