Pichon B Mix 45 lietelannan potkurisekoitin

4 570 €

 

Pichon B Mix 45 lietelannan potkurisekoitin

Suositushinta alkaen

4 570 €
(alv 0%)
5 666,80 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


PICHON B Mix 45 -sekoittimen putkirunko taittuu keskeltä. Sekoitin mahtuu pienestä aukosta sisään. Potkuri on 2-lapainen, ja sekoitin soveltuu noin 2,5 m syvään altaaseen.

PICHON B Mix 45 on malliston pienin sekoittaja. Erityisominaisuutena putkimallinen runko, joka voidaan taittaa laskettaessa säiliöön. Se mahdollistaa B Mix 45 -mallin käytön esimerkiksi kannellisissa säiliöissä, joissa on pieni aukko (minimissään noin 75 x 60 cm). Runkoputki on kuumasinkitty parhaan korroosiosuojan saavuttamiseksi. Potkuriakseli on tuettu erillisellä kuulalaakeroinnilla.

Sekoittajan potkuri on 2-lapainen ja asetettu kierteiseen muotoon sekoituksen tehostamiseksi. Lapojen selkäpuolen vastinpinta aikaansaa yhdessä vastaterän kanssa leikkaavan ominaisuuden. Rakenne vähentää myös esimerkiksi oljen ja paalinarun kietoutumista sekoitinakselin ympärille. Sekoitinpäässä on tukijalka, joka suojaa potkuria alapuolelta ja estää potkuria vaurioitumasta laskettaessa sitä säiliöön ja säilytyksen aikana. Nivelakseli toimitetaan sekoittajan mukana.

Pichon lietteen potkurisekoittajat, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
300180410
EAN
6438313178729
Tuotemerkki

Pichon

Asiakirjat