Pöyhimet ja karhottimet

Lantmännen Agron valikoimiin kuuluvat KUHNin roottorimalliset pöyhimet ja karhottimet sekä kotimaisen Elhon vinokelakarhottimet ja kelapöyhimet.

KUHN-pöyhimiä on saatavana nostolaite- sekä hinattavina malleina työleveyden ja käyttötarkoituksen mukaan. Mallisto on laaja kattaen eri työleveydet ja useimmissa malleissa on saatavana reunatyöskentelyä varten roottoripyörien sivuunohjaustoiminto. KUHN valmistaa useimmat näiden koneiden komponenteista itse.

KUHN-karhottimet on jaoteltu 1-, 2- ja 4- roottorisiin malleihin. Mallisto painottuu tehokkaisiin 2- ja 4-roottorisiin keskelle karhottaviin malleihin, mutta myös 1-roottorisia sekä sivulle karhottavia 2-roottorisia karhottimia on saatavana. Valikoima kattaa niittokarhon mukaisesti eri työleveydet. Keskelle karhotettuna saavutetaan symmetrinen keskikarho, joka sopii useimmille korjuukoneille tehon ja noukinleveyden mukaan. Karhotuksella tehostetaan merkittävästi rehunkorjuuta ja samalla tasataan kosteusolosuhteita tuloksena laadukas rehu.

KUHN Merge Maxx -karhotin koostuu noukinpäästä ja siirtomatoista. Mattoja voidaan hallita erikseen, jolloin karho on mahdollista koota keskelle tai päätyihin. Monipuolisuuden lisäksi saavutetaan tehokas karhotus sekä puhdas karho, koska rehu nostetaan noukinpiikeillä ensin matolle, jotka siirtävät rehun muodostuvaan karhoon.

Tuotemerkit:
Elho Kuhn

Pöyhimet ja karhottimet {{total}} tuotetta