Norcar A7545-4T tela-alustainen pienkuormain


Norcar A7545-4T tela-alustainen pienkuormain

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Norcar A7545 4T on kotimainen tela-alustainen runko-ohjattu pienkuormaaja. Moottorina on Kubotan valmistama 45 hevosvoiman turbodiesel. Kahden hydraulipumpun teho on 66 l/min (33 + 33), joten työkäyttö on tehokasta.

Norcar A7545 4T tela-alustaisella kuormaajalla pääset työskentelemään sinne, minne kuormaajilla ei ennen ole päässyt. Nyt voit kantaa 1500 kilon taakan hankalaan maastoon ja talvipakkasetkaan eivät haittaa työskentelyä mukavassa lämpöisessä hytissä (lisävaruste).

A7545 4T on tela-alustainen runko-ohjattu pienkuormaaja. Voimanlähteenä on Kubotan valmistama 45hv:n turbodiesel ja neljän hydraulimoottorin ansiosta voima jakautuu tasaisesti jokaiselle telalle. Leveiden telojen (35cm*90cm) ansiosta pito on erinomainen ja pintapaine vain 170g/cm². Näiden ominaisuuksien ansiosta kuormaaja on todella ketterä ja eteneminen vaikeissakin maasto-olosuhteissa onnistuu.

Sesongin mukaan voit helposti vaihtaa myös kumipyörät alle. Koneen pidemmät siirrot onnistuvat kätevästi jarrullisella perävaunulla.

Norcar a7545-4T, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501469345
EAN
6438313162667
Tuotemerkki

Norcar