Paalaimet ja yhdistelmäpaalaimet

Edustamastamme paalainvalikoimasta löytyy oikea vaihtoehto niin ammattimaiseen urakointiin kuin omaan käyttöön pienemmille pinta-aloille.

Edustamme tuotemerkit ovat KUHN ja ELHO. KUHN-pyöröpaalainmallisto kattaa sekä kiinteäkammioiset että muuttuvakammioiset yksikköpaalaimet. Uudistunut mallisto tarjoaa myös KUHN-yhdistelmäpaalaimet, jotka soveltuvat monipuoliseen käyttöön ja urakointiin.

KUHN FBP 3135 on palkittu kiinteäkammioinen yhdistelmäkone, johon on mahdollisuus valita nyt myös muovisidonta 750 mm perinteisellä käärintämuovilla. KUHN-yhdistelmäpaalaimet ovat ISOBUS –yhteensopivia ja niiden mukana tulee lisäksi oma CCI-ohjainterminaali. Muuttuvakammioisten KUHN VBP -yhdistelmäpaalainten etuna on mahdollisuus paalata erilaisia materiaaleja erikokoisiin paaleihin ja tarvittaessa myös kääriä paalit. Myös paalin tiukkuutta voidaan säätää materiaalin ja kosteuden mukaan.

KUHN-yhdistelmäpaalaimet voidaan varustaa paalin pystyynkääntäjällä. Muovin vaurioituminen sängellä voidaan minimoida ja paalin käsittely nopeutuu.

Valikoimastamme löytyy myös Elhon käärintäkoneita ja tuubikäärijöitä.

Tuotemerkit:
Kuhn

Paalaimet ja yhdistelmäpaalaimet {{total}} tuotetta