Garcia Triton 75 kuivalantavaunu

22 500 €

 

Garcia Triton 75 kuivalantavaunu

Suositushinta alkaen

22 500 €
(alv 0%)
27 900 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 30.9.2020 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Garcia Triton 75 -lannanlevitysvaunun kaksikelaisessa levittimessä on käännettävät ja vaihdettavat kulutuspalat. Isoissa, 76 cm:n levitinlautasissa on vaihdettavat siivet ja vaunun pohjassa kaksiketjuinen kuljetin.

Garcia Triton 75 -vaunun tilavuus on 8 kuutiometriä ja sen pohjassa kaksiketjuinen kuljetin. Pohjakuljettimen ketjun esikiristys jousen avulla. Ketjun lenkkien kosketuspinnat ovat laajat ja kuluminen sen vuoksi vähäistä. Pohjakuljettimen nopeuden säätö tapahtuu vakiovarusteisessa vaunussa etulakaan kiinnitetyn virtauksenjakoventtiilin avulla. Peräportti aukeaa ylös asti, joten purkaimen koko korkeus on tarvittaessa käytettävissä levityksen aikana.

Portin alareuna on tiivistetty kumilla. Vetoaisassa on kaksi eri mahdollisuutta vetosilmukan korkeudelle ja myös etupäässä on kaksi säätöreikää. Aisan takapäässä on paksuseinäinen kumipusla tasaamassa vaunun kulkua.

Garcia Triton kuivalantavaunut, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500976102
EAN
6419273103679
Tuotemerkki

Triton

Asiakirjat