Bredal F10 lannoitteenlevitysvaunu


Bredal F10 lannoitteenlevitysvaunu

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Bredalin F10 lannoitteenlevitysvaunu on ISOBUS-järjestelmän kanssa yhteensopivaksi suunniteltu levitysvaunu. Vaunun tilavuus on 6,60 m³ ja työleveys 24-36 metriä.

Bredalin F-sarjan mallit F8 ja F10 on suunniteltu yhteensopivaksi traktorin ISOBUS-järjestelmän kanssa. Vakiovarusteisiin kuuluu kallistusanturi, joka kompensoi kallistusta levitettäessä materiaalia mäkisissä olosuhteissa. Yhdessä painokennojen kanssa se varmistaa tarkan toiminnan, joka on koordinoitu huolellisesti mahdollisten muiden käyttäjien valintojen kanssa. F-sarjan vakiolevitinlautasia ei tarvitse vaihtaa eikä säätää. Tukeva ja yksinkertaisesti muotoiltu rakenne mahdollistaa tehokkaan käytön pienin käyttökustannuksin. ISOBUS-järjestelmä tekee päiste- ja kiilalevityksestä helppoa ja tarkkailee jatkuvasti käyttöprosessia.

Bredal F8/F10, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
700000102
EAN
6438457000993
Tuotemerkki

Bredal

Asiakirjat