Lannoitteenlevittimet

Lannoitteenlevittimet-tuoteryhmä koostuu edustamistamme BOGBALLE-keskipakolevittimsitä sekä hinattavista BREDAL -kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunuista. Lisäksi laajaan valikoimaan kuuluu PICHON liete- ja kuivalannan levitysvaunut sekä TRITON -kuivalannan levitysvaunut.

Kuivalannan levitysvaunut ovat monipuolisia vaunuja, joilla voidaan lannan lisäksi levittää kompostia ja useimmilla tilapäisesti myös kalkkia. Kalkki kuitenkin suositellaan sekoitettavaksi lannan sekaan seoksena levitettäväksi. Kalkin levityksen jälkeen on vaunu puhdistettava erityisen huolellisesti, että maali- tai sinkkipinta ei vaurioidu. Huomioitavaa on myös, että kalkki kuluttaa pohjaketjuja ja muita lavarakenteita selvästi muita materiaaleja enemmän.

PICHON kuivalannan levitysvaunujen mallisto on laaja aina 8 m³ vaunusta 24 m³ urakointikokoluokan vaunuun. Kaikissa PICHON-vaunuissa on kuumasinkkipinnoitus parhaan korroosiosuojan varmistamiseksi. Kahdella suurella levityskelalla ja monipuolisella varustevalikoimalla vaunut ovat kevyitä vetää ja levittävät tasaisesti.

Käytössä pitkäikäiset vaunut on järeästi rakennettuja ja hyvin perusvarusteltuja vaunuja (mm. jarrut, annosteluportti, jousitettu vetoaisa, jne.) PICHON on yksi Euroopan suurimmista lannankäsittelylaitteiden valmistajista.

Bredal on tanskalainen perheyritys, joka erikoistuu korkealaatuisten kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunujen valmistukseen. Tuotevalikoima on viime vuosina laajentunut myös hiekan- ja suolanlevittimiin. Lantmännen Agron valikoimasta löytyy Bredalin K-sarjan sekä F-sarjan levitinvaunuja. F-sarja on tarkoitettu lannoitteen levittämiseen ja K-sarjan vaunuilla voidaan levittää sekä siirtää myös turvetta, tuhkaa ja hiekkaa. K-sarjan säiliö on asennettavissa metsäajokoneeseen, jolloin onnistuu myös metsälannoitus esimerkiksi tuhkalla.

Lannoitteenlevittimet {{total}} tuotetta