Lannoitteenlevittimet

Lannoitteenlevittimet-tuoteryhmään on koottu sekä edustamamme BOGBALLE-keskipakolevittimet että laaja valikoima PICHON ja TRITON -kuivalannan levitysvaunuja.

Levitysvaunut ovat monipuolisia vaunuja, joilla voidaan lannan lisäksi levittää kompostia ja useimmilla tilapäisesti myös kalkkia. Kalkki kuitenkin suositellaan sekoitettavaksi lannan sekaan seoksena levitettäväksi. Kalkin levityksen jälkeen on vaunu puhdistettava erityisen huolellisesti, että maali- tai sinkkipinta ei vaurioidu. Huomioitavaa on myös, että kalkki kuluttaa pohjaketjuja ja muita lavarakenteita selvästi muita materiaaleja enemmän.

PICHON levitysvaunujen mallisto on laaja aina 8 m³ vaunusta 24 m³ urakointikokoluokan vaunuun. Kaikissa PICHON-vaunuissa on kuumasinkkipinnoitus parhaan korroosiosuojan varmistamiseksi. Kahdella suurella levityskelalla ja monipuolisella varustevalikoimalla vaunut ovat kevyitä vetää ja levittävät tasaisesti.

Käytössä pitkäikäiset vaunut on järeästi rakennettuja ja hyvin perusvarusteltuja vaunuja (mm. jarrut, annosteluportti, jousitettu vetoaisa, jne.) PICHON on yksi Euroopan suurimmista lannankäsittelylaitteiden valmistajista.

Lannoitteenlevittimet {{total}} tuotetta