Multiva Forte FX6000 kylvölannoitin


Multiva Forte FX6000 kylvölannoitin

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva Forte FX6000 on pneumaattinen kylvökone, jossa hyödynnetään uutta FX-vannastekniikkaa. Kylvölannoittimessa on itsenäinen hydraulinen vannaspainotus, jonka ansiosta kylvösyvyys säilyy vakiona koko kuuden metrin työleveydellä.

Multiva Forte FX6000 -kylvökone edustaa markkinoiden monipuolisinta, tarkinta ja luotettavinta kylvötekniikkaa. FX6000-kylvökoneessa käytetyn ainutlaatuisen vannastekniikan ansiosta saadaan aikaan kaikissa olosuhteissa tarkka kylvötulos. Siemen ja lannoite kylvetään maahan saman vantaan kautta mutta kuitenkin eri syvyyksiin. Voit joustavasti valita viljelytavan olosuhteiden mukaan.

Multiva Forte FX6000 -kylvölannoitin tarjoaa tehokasta ja tarkkaa kylvöä. Täysin itsenäisiä vannasyksiköitä painatetaan erikseen hydraulisesti, jolloin kylvösyvyys säilyy vakiona ja koko kylvökoneen leveydellä pellon epätasaisuuksista huolimatta. Tarkka kylvösyvyys, suuri ilmamäärä ja sitä kautta suuri siemen- ja lannoitemäärä hehtaarille, vahva ja luotettava rakenne sekä suuret säiliöt tekevät Forte FX6000 -kylvökoneesta parhaan ja kustannustehokkaimman valinnan niin suorakylvöön kuin muokatullekin maalle.

Multiva Forte FX6000 ominaisuuksia:
• Markkinoiden suurin säiliö (8 m³) säädettävällä väliseinällä. Suuren säiliön ansiosta täyttökertojen määrä on pienempi ja työsaavutus suuri.
• Suuren rengaskoon ansiosta kone on kevyt vetää pellolla vierintävastuksen ollessa pieni myös pehmeillä mailla. Lisävarusteena oleva etulata aggressiivisella kaksoisterälapulla mahdollistaa kylvön jopa suoraan kynnökseen.
• Vaivaton käyttö edistyksellisen RDS iSOCAN -automatiikkasarjan ansiosta. Tarkat ja tehokkaat sähkökäyttöiset syöttimet mahdollistavat suuret syöttömäärät sekä siemenelle että lannoitteelle mutta myös tarkan kylvön piensiemenillä.

Ominaisuudet

Multiva Forte FX kylvölannoittimet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Oikeudet muutoksiin pidätetään
Tuotekoodi
501919895
EAN
6438313440826
Tuotemerkki

Multiva