Multiva Forte FX kylvölannoitin


Multiva Forte FX kylvölannoitin

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva Forte –kylvökoneet edustavat markkinoiden monipuolisinta, tarkinta ja luotettavinta kylvötekniikkaa. Multivan kylvökoneiden ainutlaatuinen vannastekniikka takaa tarkan kylvötuloksen kaikissa olosuhteissa.

Uudistettu Multiva Forte FX -kylvökone edustaa markkinoiden luotettavinta, monipuolisinta ja kylvötarkinta tekniikkaa. Täysin uusi Multiva FX-vannas on kehitetty takaamaan parhaat agronomiset tulokset yhdistettynä kestävyyteen ja huoltovapauteen.

Multivan kehittyneet ohjainjärjestelmät tarjoavat työtehoa ja helppoa käyttäjäkokemusta kaikkiin tarpeisiin. Multiva SeedPilot-ohjainjärjestelmällä hallitset kaikki tärkeimmät työkoneen säädöt ja seurannat suoraan SeedPilot-ohjelman päänäytöstä. Ominaisuudet riittävät myös vaativammankin täsmäviljelijän tarpeisiin, sillä SeedPilot ISOBUS-järjestelmän ja GPS:n avulla voidaan ohjata lannoitusta lohkon vaihtelujen mukaan paikkakohtaisten lannoitekarttojen perusteella.

Markkinoiden monipuolisin kylvömenetelmä

Muokatulle
Perus- ja kylvömuokkaukseen perustuvalla Multiva-kylvömenetelmällä aikaansaadaan tarkka kylvö ja tasainen orastuminen kaikissa olosuhteissa. Se soveltuu hyvin äestetylle, jyrsitylle ja lautasmuokatulle kylvöalustalle. Multiva-kylvömenetelmä ei ole yhtä vaativa muokkauspohjan tasaisuuden suhteen kuin kylvö perinteisellä kylvökoneella, sillä FX-vannas myötäilee muokkauspohjaa tarkasti ja sijoittaa siemenen tarkasti maakosketukseen vannasviiksen avulla.

Minimimuokatulle
Monissa olosuhteissa maan kevyestä muokkauksesta on apua jääntiviljan idätyksessä, rikkakasvien torjunnassa, sekä maan kuivumisen ja lämpiämisen nopeuttajana. Kevytmuokkaus ennen kylvöä voidaan tehdä esimerkiksi Multiva Topline Super-äkeellä tai Discmaster-lautasmuokkaimella. Muokkaus voidaan tehdä myös kylvökoneen omalla etumuokkaimella.

Suorakylvöön
Multiva Fortella suorakylvö onnistuu kaikissa olosuhteissa myös kovimmillakin mailla suuren vannaspainon ansiosta. Suurin vannaspaino saavutetaan myös tyhjillä säiliöillä. Erinomaisen läpäisevyyden ansiosta Forte suoriutuu suorakylvöstä hyvin runsaankin kasvinjätteen sekaan.

Multiva Forte FX kylvölannoittimet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Oikeudet muutoksiin pidätetään
Tuotekoodi
700346177
EAN
6438457461770
Tuotemerkki

Multiva