HE-VA Multi-Seeder piensiemenkylvölaite

4 400 €

 

HE-VA Multi-Seeder piensiemenkylvölaite

Suositushinta alkaen

4 400 €
(alv 0%)
5 456 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Pneumaattinen HE-VA Multi-Seeder on tehokas kylvöyksikkö piensiementen tarkkaan kylvöön. Se on helposti asennettavissa useisiin eri työkoneisiin ja soveltuu hyvin esimerkiksi rypsin, rapsin, apilan, pellavan sekä nurmiseosten kylvöön.

HE-VA Multi-Seeder on erinomaisen tarkka ja tehokas piensiementen kylvöyksikkö. Vaihdettavien syöttörullien ansiosta tarkkana kylvömääränä voidaan käyttää 0,2 kg/ha – 200 kg/ha. Helpolla kiertokokeella syöttömäärät saadaan kohdalleen alkaen jo pienistä kylvömääristä. Ajonopeustiedot saadaan maapyörän tai maatutkan avulla. Multi-Seeder on mahdollista saada joko kahdeksalla tai kuudellatoista letkulähdöllä, riippuen halutusta kylvöleveydestä. Lisävarusteena saatavilla myös asennussarjat useisiin HE-VA-työkoneisiin.

Useita puhallin- ja ohjainvaihtoehtoja
• Multi-Seeder EL-mallit ovat varustettu sähköisellä kaksoispuhaltimella. Sähköistä puhallinta suositellaan käytettäväksi korkeintaan kuuden metrin levyisissä työlaitteissa.
• Multi-Seeder HY-mallit ovat varustettu hydraulisella puhaltimella, jotka soveltuvat hyvin myös leveille työlaitteille sekä suuremmille kylvömäärille. Hydraulinen puhallin voidaan erillisenä yksikkönä asentaa myös paikkaan, jossa se on hyvin suojassa pölyltä.

Ohjainyksiköksi voidaan valita joko yksinkertainen EC-hallintalaite tai monipuolinen AC-hallintalaite. EC-hallintalaitteella varustettua Multi-Seederiä ajetaan aina vakioajonopeudella. Monipuolinen AC taas mahdollistaa kylvönopeuden vaihtelun, jonka lisäksi se varustettu muun muassa säiliövahdilla, pinta-alamittareilla ja helppokäyttöisellä halutun kylvömäärän asetustoiminnolla.

HE-VA Multi-Seeder piensiemenkylvölaite, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
300177909
EAN
6405422842865
Tuotemerkki

He-Va

Asiakirjat