Hardi Ranger hinattava kasvinsuojeluruisku

30 900 €

 

Hardi Ranger hinattava kasvinsuojeluruisku

Suositushinta alkaen

30 900 €
(alv 0%)
38 316 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Hinta vaihtelee varustelutason mukaan.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Hardi Ranger on joka viljelijän perusruisku, jolla onnistuu isommankin pinta-alan ruiskutus yhdellä kerralla. Rangerin vahvuuksia ovat matala profiili, mutta silti hyvä maavara (70 cm), aisaohjaus ja tehokkuus.

Hardi Rangerissa on käytössä ensiluokkainen Hardin oma kalvopumppu. Tämä pumppu on helppokäyttöinen ja huoltovarma. Hyvin kemikaaleja kestävät kalvot erottavat nesteen pumpun laakereista ja kampiakselista. Pumpussa on rasvanipat, joiden avulla suoritetaan laakereiden rasvaus. Pumppua on mahdollista käyttää tyhjänä sen vioittumatta. Hardin 363 -pumppu on itseimevä ja pitkäikäinen.

Puomistoiksi on valittavissa EAGLE- tai PRO-malli. EAGLE-puomin vahvuus on sen joustavuus ja hyvin iskuja absorboiva rakenne. Niin EAGLE- kuin PRO-puomikin suojaavat suuttimet siten, että ne eivät ruiskuttaessa pysty osumaan maahan.

Rangerissa on vakiona Hardin HC 5500 -kontrolleri, jolla ohjataan ruiskua ja säädellään puomin asentoa. Tämä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen konsoli varmistaa mukavan käyttötuntuman monipuolisine vaihtoehtoineen. Rangerin sähköohjatut lohkot varmistavat helpon lohkojen sulkemisen ja avaamisen manuaalisesti. Rangeriin on saatavilla myös GPS-lohkoautomatiikka lisävarusteena, nimeltään SprayRower.

Rangerissa vakiona oleva SelfSteer-aisaohjaus on aisaohjauksen aatelia. Hardin SelfSteer kytketään traktorin kolmipistenostolaitteisiin, ja sen avulla ruisku saadaan seuraamaan traktorin renkaan uria vaivattomasti. SelfSteer on huoltovapaa kokonaisuus eikä se vaadi säätöä ajon aikana, vaan kuljettaja voi nauttia ruiskuttamisesta kaikessa rauhassa.

Taattua laatua oleva Hardin nestejärjestelmä kruunaa Rangerin kokonaisuuden. Helppokäyttöiset nesteenohjausventtiilit on integroitu älykkäästi toiminta-alueelle. Markkinoiden nopein kemikaalientäyttölaite varmistaa turvallisen ja nopean ruiskutusseoksen valmistuksen.

Vakiona Rangerissa seuraavat varusteet:
• Hardi-pumppu 363 (194 l/min)
• EVC--nestejärjestelmä
• itsepuhdistuva syklonisuodatin 80 Mesh, (painepuoli)
• Manifold- nestejärjestelmän venttiilistö
• Triplet Snap Fit -suutinrungot
• huuhtelusäiliö 235 l
• kemikaalintäyttölaite TurboFiller 25 l ja kanisterin huuhtelusuutin
• puhdasvesisäiliö
• renkaat 11,2x38
• säädettävä akselinleveys 1,5–2,0 m
• aisaohjaus SelfSteer vakiona
• voimanottoakseli
• Hardi Controller 5500

Ominaisuudet

Hardi Ranger, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
* mitat EAGLE 18m, PRO 24m, 11,2 x 38 renkaat.
Tuotekoodi
300178890
EAN
6405422993161
Tuotemerkki

Hardi

Asiakirjat