Hardi Mega 1200 etusäiliösarja

4 900 €

 

Hardi Mega 1200 etusäiliösarja

Kampanjahinta

4 900 €
(alv 0%)
6 076 € (ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Hardi-etusäiliötä voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Vaatimuksista riippuen, se voi olla joko lisäsäiliö, jolla pellolle tuodaan enemmän vettä tai toinen, pääsäiliöön yhdistetty kemikaalisäiliö.

Hardi-etusäiliö on valmistettu iskunkestävästä polyetyleenistä ja säiliön päällä on nesteetön, kuljettajan istuimelta hyvin näkyvä määrän mittari. Kiinnityskohdat on tehty kat. 2 mukaisille etunostolaitteen vetovarsille.

Käyttö lisäsäiliönä
Perussäiliötä ja runkoa voidaan käyttää lisäsäiliönä. Lisäsäiliöstä vesi voidaan pellolla siirtää pääsäiliöön, lisätä uudet torjunta-aineet ja ruiskutus voi jatkua ilman ajamista takaisin täyttöpaikalle

Käyttö kemikaalisäiliönä
Sekoituspumpun ja sähköisen venttiilisarja avulla voidaan etusäiliötä käyttää kemikaalisäiliönä. Kuljettaja voi ohjaamosta valita, jos hän haluaa käyttää ruiskutusnestettä taka- vai etusäiliöstä. MEGA-ruiskussa painetyhjennystä voidaan käyttää nesteen pumppaamiseen takasäiliöstä etusäiliöön. Kauko-ohjattu S93 venttiili lisätään imupuolelle. Paluu lohkoilta kuten myös sekoitus on pääruiskussa yhä käytössä, joten käyttäjän on valvottava, ettei pääsäiliö vuoda ylitse. Etusäiliössä on vakiona 135 litran huuhtelusäiliö.

Säiliön pesujärjestelmä
Etusäiliösarjasta löytyy myös erillinen 12 V pumppu puhdistusta varten. Etusäiliön pesu voidaan suorittaa traktorin ohjaamosta huuhtelusäilön vettä hyödyntäen, suoraan control box -ohjaimella.

Sisältää:
• Control Box -ohjaimen
• 1200 litrainen polyetyleeni säiliö ja 135 litrainen huuhtelusäiliö
• Sekoituspumppu, 2x 10m letkut ja pikaliittimet pääsäilöön
• Sähköinen venttiilisarja etäohjaukseen
• Siirtopyöräsarja
• Valosarja

Hardi Mega 1200 l etusäiliösarja, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
700346841
EAN
6438457468410
Tuotemerkki

Hardi