Kasvinsuojeluruiskut

Hardi-kasvinsuojeluruiskut ovat takuu laadusta ja vuosien tuotekehittelystä. Hardin ruiskut tarjoavat monipuolisuutta kasvinsuojeluun. Torjunta-aneet, kemikaalit, lehtilannokset ja hivenaineet pystytään levittämään tarkasti Hardin kalustolla.

Hardin kasvinsuojeluruiskuista on nostettava esiin muutama vertaansa vailla oleva yleispiirre. Kaikissa Hardi-ruiskuissa on Hardin itse valmistama kalvopumppu. Hardi valmistaa itse säiliöt ruiskuihin ja näin varmistaa laadun päivästä ja vuodesta toiseen. Myös huollettavuus on helppoa vuodesta toiseen. Hardin kasvinsuojeluruiskuissa on käytetty laadukasta terästä puomien valmistukseen.

Valikoimassa on pienempiä nostolaiteruiskuja sekä isompia hinattavia ruiskuja. Hardin NK ja Master-reppuruiskut ovat ketteriä ja helppokäyttöisiä. Hinattavilla ruiskuilla saadaan helposti lisättyä kasvinsuojelun kapasiteettiä ruiskuttamalla kerrallaan isompia aloja.

Vuosi 2017 on juhlavuosi, sillä Hardi täyttää 60 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi vuoden kuluessa esittelemme vaihtuvia tarjouksia Hardin koneista.

Kysy ruiskuista lisää lähimmältä työkoneiden erikoismyyjältä »

Tuotemerkit:
HARDI

Kasvinsuojeluruiskut {{total}} tuotetta