Maschio SC Cobra 300 kelajyrsin


Maschio SC Cobra 300 kelajyrsin

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Maschion Cobra -kelajyrsin on tehokas maanmuokkaaja ja juurien hienontaja. Kolmen metrin kompakti työleveys soveltuu hyvin moneen työtehtävään. Työsyvyyden säätö veivillä on vakiona.

SC Cobran vetovarsien kiinnikkeet ovat Cat. 3 -kategoriaa ja vetovarsien kiinnikkeet ovat uivalla kiinnityksellä. Takana on jousikuormitteinen takataustalevy. Jousien kuormitusvoima on säädettävissä olosuhteiden mukaan. Vakiona ovat joko putkipakkeri tai varpajyrä.

Cobran terät sekoittavat maata vähemmän kuin perinteinen C-terä. Murustusvaikutus on kuitenkin suuri ja terät silppuavat orgaanista ainesta erinomaisesti. Öljykylpyinen sivuvaihteisto siirtää voiman nivelakselista roottorille.

Kelajyrsin on helppohoitoinen ja erittäin toimintavarma. Koneen kaikki laakerit ovat kaksoisuralaakereita, jotka koostuvat kahdesta rinnakkaisesta rivistä sylinterikuulia laakerin sisällä. Nämä laakerit tarjoavat luotettavuutta ja varmuutta työhön, ja niiden elinikä on jopa 30 % pidempi.

Veivillä säädettäessä työsyvyyden valinta on portaatonta, ja tarvittaessa on mahdollista ajaa useaan eri syvyyteen.

Ominaisuudet

Maschio-kelajyrsimet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500732778
EAN
6405422667994
Tuotemerkki

Maschio