Maschio DM 4000 tasojyrsin


Maschio DM 4000 tasojyrsin

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Soveltuu hyvin kylvömuokkaukseen, ei sekoita maakerroksia. Vakionna tiivistys- tai varpajyrä, lisävarusteena hydraulinen tai veivillinen työsyvyyden säätö, vaatii min. 140 hv traktorin.

Tämä joka tilan tehokas yleismuokkaaja ei sekoita maakerroksia vaikka työsyvyys voidaan säätää aina 28 cm:iin asti. Maschion laadukas raakateräs on pohjana koneen kestävyydelle. Rungon vahvistettu kuori takaa kestävän rakenteen ja pitkän käyttöiän. Sisäkuoren ainevahvuus on 6 mm ja ulkoisen vahvistuksen 5 mm. Korkealaatuisten ja erikoissuunniteltujen tiivisteiden ansiosta lika ja pöly eivät pääse laakereihin asti.

Maschion jyrsinten roottoriakselit ovat valmistettu yhdestä kappaleesta. Akseli on valmistettu valupuristetusta teräksestä, ja piikit kiinnittyvät suoraan siihen. Yhtenäinen rakenne lisää koneen käyttöikää ja parantaa työn tarkkuutta.

Maschion tasojyrsinten roottorit on aseteltu kokoonpanossa siten, että ne ovat kaikki eri vaiheessa. Tämän ominaisuuden johdosta koneen tärinä minimoituu ja työnteko on miellyttävämpää. Lisäksi huippukuormitukset pienenevät, mikä pienentää polttoaineen kulutusta. Roottoreiden riittävän tiheä sijoittelu vain 25 cm:n etäisyydelle toisistaan parantaa työnjälkeä sekä vähentää tehontarvetta.

Maschio-tasojyrsimet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500682666
EAN
6410404507526
Tuotemerkki

Maschio