Maschio DC 3000 Newrange tasojyrsin


Maschio DC 3000 Newrange tasojyrsin

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Maschio DC 3000 tasojyrsin soveltuu hyvin kylvömuokkaukseen eikä sekoita maakerroksia. Vakiona tiivistys- tai varpajyrä, lisävarusteena hydraulinen tai veivillinen työsyvyyden säätö. Vaatii minimissään 80 hevosvoiman traktorin.

Maschio DC -tasojyrsinkoneen kiinnikekategoria on Cat. 2, ja siinä on uivat vetovarsien kiinnikkeet. Työsyvyys säädetään jyrän avulla, vakiona on reikään asetettavalla tapilla tapahtuva työsyvyyden säätö. Maschio DC -jyrsin on joka tilan tehokas yleismuokkaaja, joka ei sekoita maakerroksia, vaikka työsyvyys voidaan säätää aina 28 cm:iin asti.

Maschion laadukas raakateräs on pohjana koneen kestävyydelle. Rungon vahvistettu kuori takaa kestävän rakenteen ja pitkän käyttöiän. Sisäkuoren ainevahvuus on 6 mm ja ulkoisen vahvistuksen 5 mm. Korkealaatuisten ja erikoissuunniteltujen tiivisteiden ansiosta lika ja pöly eivät pääse laakereihin asti.

Maschion jyrsinten roottoriakselit on valmistettu yhdestä kappaleesta. Akseli on valmistettu valupuristetusta teräksestä, johon piikit kiinnittyvät suoraan. Jyrsimessä on kaksi terää per roottori. Yhtenäinen rakenne lisää koneen käyttöikää ja parantaa työn tarkkuutta. Tasauspalkki on kiinnitetty jyrän kanssa samaan runkoon.

Maschion tasojyrsinten roottorit on aseteltu kokoonpanossa siten, että ne ovat kaikki eri vaiheessa. Tämän ominaisuuden johdosta koneen tärinä minimoituu ja työnteko on miellyttävämpää. Lisäksi huippukuormitukset pienenevät, mikä pienentää polttoaineen kulutusta. Roottoreiden riittävän tiheä sijoittelu vain 25 cm:n etäisyydelle toisistaan parantaa työnjälkeä sekä vähentää tehontarvetta.

Saatavilla Maschio DC 2500- ja DC 3000 -tasojyrsimet. Lisävarusteena saatavilla hydraulinen tai mekaaninen veivi työsyvyyden säätöön.

Ominaisuudet

Muokkaussyvyys28 senttimetriä (cm)

Maschio-tasojyrsimet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500734877
EAN
6405422675432
Tuotemerkki

Maschio