Multiva Topline Super XL joustopiikkiäes

35 790 €

 

Multiva Topline Super XL joustopiikkiäes

Kampanjahinta Topline Super 700XL jälkiharalla ja varpajyrällä

35 790 €
(alv 0%)
44 379,60 € (ALV 24%)

Hinnat voimassa 30.11.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva TopLine Super XL on vahva ja monikäyttöinen äes, joka edustaa uudenlaista muokkausajattelua. Topline Super tarjoaa käyttäjälle ratkaisun erilaisten kylvömenetelmien ja muokkausolosuhteiden tuomiin haasteisiin.

Multiva Topline Super XL tekee tutkitusti tasaisen muokkauspohjan ja se soveltuu erittäin hyvin monipuoliseen käyttöön. Sillä voidaan hoitaa kylvömuokkaus kaikissa olosuhteissa: sängellä, kevytmuokatulla tai kynnetyllä. Lisäksi Topline Super toimii hyvin olkiäkeenä, tai hanhenjalkaterillä varustettuna rikkakasvien kuivatuksessa.

Topline Super XL sängellä
Poikkeuksellisen vahva TerraSuper piikki ja ainutlaatuinen läpäisevyys mahdollistavat Topline Super XL:n tehokkaan hyödyntämisen sänkimuokkauksessa. Loppuun asti mietitty ja testattu piikkien asettelu läpäiset hyvin runsaankin olkimassan.

Kynnetyllä
TopLine Super XL tuottaa tutkitusti erittäin tasaisen kylvöalustan. Järeän etuladan sekä varpajyrän ansiosta murustus- ja tasoituskyky ovat ensiluokkaisia. Topline Super XL:n 100 mm piikkijako sekä 65 mm leveät kärkiterät vastaavat noin 80 mm piikkijakoa tavanomaisilla, kapeilla kärjillä varustetussa äkeessä. Tämän ansioista kylvöpohjasta tulee erittäin tasainen hyvästä läpäisevyydestä huolimatta.

Kevytmuokatulla
Multiva äkeiden monipuolisuus korostuu kevytmuokkausketjussa. TopLine Super XL äkeellä muokkaat kaikissa olosuhteissa ja edeltävästä perusmuokkauksesta riippumatta. TopLine Super XL äkeellä muokkaustuloksesta ei kuitenkaan tingitä, vaan pellon pinta ja muokkauspohja ovat tasaisia kuten hyvässä kylvömuokkauksessa pitääkin.

Sänkimuokkauksessa ja olkiäestyksessä
Äkeellä tehtävä matala sänkimuokkaus puinnin jälkeen ei tiivistä maata, mutta multaa tehokkaasti oljen jolloin varisseet jyvät ja rikat itävät ja oljen maatuminen alkaa. TopLine Super XL:n suuri työteho tarjoaa uusia mahdollisuuksia syksyn matalamuokkaukseen ja esimerkiksi lietteen multaukseen. TopLine Super XL ei ole kuitenkaan kultivaattori, joten syysmuokkausta suositellaan vain suotuisissa olosuhteissa.

Rikkakasviäestyksessä
Juuririkkakasveja vastaan kesannointi ja mekaaninen muokkaus ovat tarpeellisia toimenpiteitä, erityisesti luomuviljelyssä. TopLine Super XL-äkeeseen saatavilla hanhenjalkaterillä rikkakasvien juuret saadaan leikattua koko työleveydeltä poikki. Hanhenjalkaterät nostavat rikkakasvien juuret pintaan kuivumaan, jolloin voidaan saavuttaa erittäin hyvä torjuntateho ilman kemikaaleja.

Myös käytettävyydeltään Topline Super XL on hiottu huippuunsa. Kuljetusasennossa aisalle tulee riittävästi painoa ja laukaisulla varustettu hara väistää, mikäli peruutetaan esteeseen. Suuren rengaskoon ansiosta Topline Super XL pysyy pinnalla eikä tiivistä maata järeydestään huolimatta.

Työkoneen ominaisuudet

Multiva Topline Super XL joustopiikkiäes, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501919006
EAN
6438313439738
Tuotemerkki

Multiva