Multiva Topline Cross joustopiikkiäes

29 840 €

 

Multiva Topline Cross joustopiikkiäes

Suositushinta alkaen

29 840 €
(alv 0%)
37 001,60 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva Topline Cross on parhaimmillaan tasaisten, raskaiden maalajien, kuten saven muokkauksessa. Se soveltuu erinomaisesti myös matalamuokkaukseen ja tasausäestykseen tuottaen ylivoimaisen tasaisen muokkauspohjan.

Multiva Topline Cross on kahdeksan piikkirivinsä ja järeän rakenteensa ansiosta monipuolinen ja tehokas työkalu erityisesti jäykille maalajeille. Se soveltuu erityisen hyvin intensiiviseen muokkausajatteluun, jossa pelto perusmuokataan ennen varsinaista kylvömuokkausta. TopLine Cross edustaa kylvömuokkauksen tehokkainta kärkeä.

Multiva-äkeiden rungoissa on kaksi tai kolme vahvaa poikittaista runkopalkkia ja 60 mm piikkiakselit. Kaksois- tai kolmoispalkkirakenne ja järeät piikkiakselit yhdessä käytetyn Double Grade -erikoisteräksen kanssa lisäävät merkittävästi rungon vääntöjäykkyyttä ja äkeen käyttöikää. TopLine Cross ja TopLine Super XL -äkeissä runkopalkkien korkeus on 120 mm, mikä merkitsee käytännössä 54 % vahvempaa runkorakennetta kuin 100 mm runkopalkkeja käytettäessä.

Tasausäestys ja kylvömuokkaus samalla koneella
Topline Cross-äkeissä on kaksi koko äkeen levyistä joustolataa. Kahden ladan rakenteella saavutetaan erinomainen muokkaus- ja tasausvaikutus. Ladat säätyvät hydraulisesti ja niiden välistä suhdetta voidaan säätää kätevästi veivin avulla.

Tasausäestyksellä säästetään maan arvokasta kevätkosteutta kylvöä varten ja varmistetaan tasaisen kuivumisen kautta tasainen orastuminen.

Tehokasta jälkeä kaikille perusmuokkaustavoille
Multiva TopLine Cross on omimmillaan tehtäessä tehokasta kylvömuokkausta kynnetyllä maalla. TopLine Cross järeällä piikillä ja leveällä terälapulla sekä tiheällä piikkivälillä tuottaa markkinoiden tasaisimman muokkauspohjan. Lisäksi tehokas kaksois- tai jopa kolmoislatavarustus mahdollistaa erittäin voimakkaan murustuksen vähillä ajokerroilla.

Multiva TopLine Cross soveltuu eriomaisen läpäisevyytensä ansiosta erityisen hyvin syksyllä kevytmuokattujen peltojen kylvömuokkaukseen. Järeä ja korkea TerraSuper-piikki aikaansaa tutkitusti tasaisen muokkauspohjan kilpailijoihin verrattuna.

Työkoneen ominaisuudet

Multiva Topline Cross, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
* Sisältää jälkiharan ja takaladan.
Tuotekoodi
501076610
EAN
6405422994298
Tuotemerkki

Multiva