Multiva Optima T joustopiikkiäes

23 450 €

 

Multiva Optima T joustopiikkiäes

Kampanjahinta alkaen Optima T700 joustopiikkiäes jälkiharalla

23 450 €
(alv 0%)
29 078 € (ALV 24%)

Hinnat voimassa 30.11.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Multiva Optima T on tehokas äes vaihteleville maalajeille. Avara runkorakenne, kantavat pyörät, suuri piikkipaino sekä jämäkät TerraFlex-piikit tekevät Optimasta erinomaisen äkeen niin keveille maalajeille kuin savimaillekin.

Multiva Optimaa on testattu jo vuosien ajan, ja tuhansilla tiloilla on käytössä luotettava Optima-äes. Äeksen järeys ja suuret renkaat mahdollistavat asetetun työsyyvyden säilyttämisen kaikilla maalajeilla. Pitkän rungon ja seitsemän piikkiakselin ansiosta Optima säilyy tukkeutumattomana tiheästä piikkijaostaan huolimatta.

Optima T:n kestävien ja jäykkien 10 x 45 mm TerraFlex-piikien piikkigeometrian ansiosta työsyvyys säilyy tasaisena kuormituksesta huolimatta. Optima T soveltuu erittäin hyvin siis myös raskaammille maalajeille luomalla tasaisen kylvöpohjan ja oikeaoppisen mururakenteen. Multiva Optima on investointi, joka tuottaa lisäarvoa viljelijälle pitkään: Optiman huollettavuus on erinomainen ja sen työleveyttä voidaan kasvattaa helposti pulttiliitoksellisilla levennysosilla. Saatavilla on myös laaja lisävarustevalikoima, joten äes voidaan varustaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Työkoneen ominaisuudet

Multiva Optima T joustopiikkiäkeet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
* sisältää takaladan ja jälkiharan
Tuotekoodi
501491092
EAN
6438313180180
Tuotemerkki

Multiva