Multiva Discmaster hinattava lautasmuokkain

33 760 €

 

Multiva Discmaster hinattava lautasmuokkain

Suositushinta alkaen

33 760 €
(alv 0%)
41 862,40 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Hinattavat DiscMaster+ -mallit ovat tehokkaita sänkimuokkaimia suurille peltoaloille.

Hinattavat DiscMaster+ -lautasmuokkaimet ovat tehokkaita sänkimuokkaimia suurille peltoaloille. Niiden muokkaustekniikka on sama kuin nostolaitesovitteisissa malleissa. Hinattavat mallit ovat kaksilohkoisia ja hydraulisesti kuljetusasentoon taittuvia. Lisäksi levyjyrä on jaettu kolmeen osaan, jolloin kuljetuspyörät on saatu sijoitettua muokkauslautasten ja jyrän väliin. Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta muokkain on ketterämpi käännöksissä ja se kulkee pellolla erittäin vakaasti.

Aggressiivinen multaus

Lautasten pystykallistus on ottava, jolloin saavutetaan hyvä maahakuisuus ja kasvinjätteiden multaus. Maa irtoaa ja kääntyy huonoissakin olosuhteissa ja aggressiivinen lautaskulma sekoittaa kasvijätteen tehokkaasti.

Vahva rakenne

Multiva DiscMaster+ lautasmuokkaimissa putkipalkkirunko on mitoitettu erittäin vahvaksi ja kestäväksi. Käytetty Double Grade-erikoisteräs yhdessä vahvan rakenteen kanssa takaa koneelle pitkän käyttöiän.

Käytännöllinen työsyvyyden säätö

Kaikkien Multiva-lautasmuokkaimien työsyvyys säädetään helposti ja varmatoimisesti muuttamalla työsyvyyssylinterien säätöpalojen paksuutta ja määrää.

Luotettava tiivistysjyrä

Levyjyrän tiheässä olevat jyräkiekot muokkaavat pinnan tasaiseksi ja painavat oljet tehokkaasti maahan. Kiekkojen umpinaiset ja sileät sivut estävät saven ja oljen tarttumista. Lisäksi kiekkojen hammastus tehostaa pyörimistä.

Labyrinttilaakerointi

Huolellisen testauksen tuloksena Multiva DiscMaster+ -lautasmuokkaimissa on päädytty käyttämään uudenlaista napaa, jonka laakeroinnissa on käytetty labyrinttitiivistettä.

Mittavassa testiajossa on todettu labyrinttitiivisteen pitävän laakerin tehokkaasti puhtaana ulkopuolisesta liasta, mahdollistaen laakerille erittäin pitkän käyttöiän.

Multiva DiscMaster lautasmuokkaimet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501076532
EAN
6405422993642
Tuotemerkki

Multiva