HE-VA Weeder HD rikkaäes

5 370 €

 

HE-VA Weeder HD rikkaäes

Suositushinta alkaen

5 370 €
(alv 0%)
6 658,80 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


He-Va Weeder HD on käyttäjäystävällinen ja vankkarakenteinen rikkaäes, jolla varmistat rikkaäestyksen onnistumisen myös jäykillä maalajeilla.

Edistynyt rakenne
HE-VA Weeder HD-rikkakasviäkeen rakenne perustuu vapaasti kelluviin, 1,5 m:n piikkilohkoihin, joiden avulla äes seuraa pellon pintaa täydellisesti. Ilman työkaluja irrotettavat kaksoispiikit on asennettu viidelle piikkiakselille. Piikin käyttökulmaa voidaan helposti muuttaa jokaisessa lohkossa olevalla kahvalla. Lisävarusteena voidaan asentaa hydraulinen piikkikulman säätö, jolloin piikkejä voidaan käytön aikana säätää olosuhteiden mukaan. HE-VA Weederissä HD on vakiona portaattomasti säädettävät kannatinpyörät. Se on tärkeä varuste, jolla vetolaitteen korkeus maan pinnasta voidaan säätää optimoidusti, jolloin etu- ja takapiikit työskentelevät samalla syvyydellä. Kaikki HE-VA Weeder HD mallit alkaen 4,5m työleveydestä ja siitä ylöspäin voidaan vakiona taittaa hydraulisesti kolmen metrin kuljetusleveyteen.

HD - Varmuutta myös jäykillä maalajeilla
Weeder HD –mallissa on samat, hyvät perusominaisuudet kuin Weeder-mallissa. Weeder HD-mallin kaksi ensimmäistä piikkiakselia on kuitenkin vakiona varustettu jäykemmillä 9 mm piikeillä. Jäykempien piikkien ansiosta rikkaäestykseen saadaan tarvittaessa lisätehoa erityisesti herkästi kuivuville savimaille. Piikkiakseleissa on kiinnikkeet sekä 7mm että 9mm piikeille, joita voidaan pikakiinnityksen ansiosta vaihtaa myös helposti olosuhteiden mukaan. Lisäksi Weeder HD-malli on varusteltu järeämmillä piikkirungoilla sekä leveämmillä kannatuspyörillä.

Lisävarusteilla monipuolisuutta
HE-VA Multi-Seeder kylvöyksikön avulla Weeder HD-rikkaäkeestä saadaan myös monipuolinen ja tarkka kylvökone, Seed-Weeder.

Weeder HD-rikkaäkeeseen on lisäksi saatavilla:
• Piikkikulman hydraulinen säätö, jonka avulla rikkaäestyksen voimakkuutta voidaan säädellä joustavasti olosuhteiden vaihdellessa.
• Etulata, jolla tasaa myyränkeot ja muut epätasaisuudet pellon pinnasta esimerkiksi nurmien ilmastuksen tai täydennyskylvön yhteydessä.

Oikea rikkaäestyksen ajankohta
Jotta rikkaäestys onnistuisi tehokkaasti, on oikea käsittelyajankohta erittäin tärkeä. On tärkeämpää käsitellä rikkaruohot niiden koon mukaan, kuin viljan kasvuasteen mukaan. Rikkaäestyksen mekaaninen torjuntateho on hyvä rikkakasvin sirkkalehtiasteella asti. Mieluummin päivä liian aikaisin, kuin liian myöhään.

Rikkaäestys tehdään pääsääntöisesti viljan orastumisen jälkeen, optimitilanteessa viljan 2-4 lehtivaiheessa. Piikit toimivat parhaiten säädön puolessa välissä ja muokkaus tehdään yleensä 1-2 cm syvyyteen. Ajonopeus rikkaäestettäessä on noin 5 km/h, mutta rikkaäestyksen voimakkuutta voidaan tarvittaessa lisätä myös suuremmalla ajonopeudella.

Ennakoiva rikkaäestys, eli sokkoäestys, tehdään viljan kylvön ja orastumisen välisenä aikana. Aika on optimoitu, kun valkoisia rikkataimia nousee äestettäessä pellon pintaan. Äestys tehdään viimeistään 1-2 päivää ennen viljan orastumista ja käsittely voidaan tehdä poikittain kylvösuuntaan nähden. Piikit säädetään kohtisuoraan asentoon tai kallistumaan taaksepäin, kohtisuoran asennon ollessa kaikkein aggressiivisin. Äestyssyvyyden tulee olla 1-2 cm ja ajonopeuden enintään 8 km/h. Sokkoäestyksessä viljelykasvin oraan tulee jäädä muokkaussyvyyden alapuolelle, ja viljelykasvin kasvupisteen vaurioittamista on vältettävä. Sokkoäestys on tehokkainta aikaisin itäviä rikkoja, kuten pillikettä, vastaan. Lisäksi se säästää herkkiä viljelykasveja, kuten hernettä, rikkaäestyksen vaikutuksilta.

He-Va Weeder HD rikkaäkeet, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
300178498
EAN
6405422893331
Tuotemerkki

He-Va