HE-VA Tripple Tiller Airy kultivaattori

7 770 €

 

HE-VA Tripple Tiller Airy kultivaattori

Suositushinta alkaen

7 770 €
(alv 0%)
9 634,80 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 15.4.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Hinta vaihtelee varustelutason mukaan.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


HE-VA Tripple Tiller Airy on vankkarakenteinen mutta kustannustehokas kultivaattori. Se soveltuu erityisen hyvin syysmuokkaukseen jälkiäkeen jättäessä pellon pinnan ilmavaksi.

HE-VA Tripple Tiller Airy on hyvin läpäisevä ja vankka kultivaattori. Rakenteensa ansiosta se soveltuu erittäin hyvin pohjoismaisiin viljelyolosuhteisiin, joissa syysmuokkauksella on luotava mahdollisimman paljon vesitilaa ja ilmavuutta, sen sijaan että maata tiivistettäisiin ennen talvea. Tripple Tiller Airyn painopiste tulee myös lähelle traktoria, jonka ansiosta se on kevyt nostaa eikä aiheuta suuria taka-akselimassoja.

Silmukkapiikit monipuolisilla kärkivaihtoehdoilla

Tripple Tiller Airy kultivaattori on varustettu 35x35mm silmukkajousipiikeillä, joilla saadaan työsyvyydeksi 0-20 cm. Vakiona Tripple Tiller Airy on varusteltu käännettävillä ja korkeussäädettävillä kärjillä, jotka sekoittavat maata ja luovat vesitilaa tehokkaasti.

Tripple Tiller Airy on myös saatavilla pikavaihtokärjillä. Pikavaihtokärjillä voidaan vaihtaa helposti 260mm leveän hanhenjalkaterän ja 75mm leveän suoran kärkiterän välillä, jolloin on mahdollista valita aina oikea terä oikeaan työhön. Suora kärkiterä on omiaan muokattaessa syvempään, kosteammissa oloissa tai erittäin runsaassa kasvimassassa, kun taas läpileikkaavalla hanhenjalka sekoittaa maan tehokkaasti, katkoo juuristot ja nostaa ne pintaan.

Pelto kuohkeaksi talvea varten

Tripple Tiller Airy kultivaattorin hammastetut tasauslautaset tasaavat tehokkaasti kultivaattorin työjäljen. Karkean hammastuksensa ansiosta ne eivät tukkeudu tai luista haastavissakaan olosuhteissa. Jälkiäes viimeistelee pellon pinnan, ja nostaa juuret pellon pintaan kuivumaan. Lisävarusteena on myös saatavilla sivulautaset viimeistelemään reunimmaisen piikin työnjäljen.

Jälkiäkeen ja tasauslautasten yhdistelmä jättää pellon kuohkeaksi talvea varten, joka on tärkeä ominaisuus erityisesti talvea edeltävässä perusmuokkauksessa. Ilmava pelto läpäisee hyvin vettä, eikä pellon liety helposti rankoissakaan sateissa. Lisäksi kasvinjätteiden hajoaminen ja maan pieneliöstötoiminta vaatii happea, eli ilmavan pellon.

Tuotekoodi
300180878
EAN
6438313247265
Tuotemerkki

He-Va