Ecolan Silva® Horus 700 Kg tuhkalannoite


Ecolan Silva® Horus 700 Kg tuhkalannoite

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Ecolan Silva® Horus on edistyksellinen yleislannoite turvemaiden metsien lannoituksiin. Soveltuu lannoituksiin myös kangasmailla, metsitettävillä pelloilla ja turpeentuotantoalueilla sekä maanparannukseen riistapelloilla.

Ecolan Silva® Horus -tuhkalannoite on tehokas, turvemaiden metsien tuhkalannoituksiin soveltuva yleistuote. Se on suunniteltu vastaamaan erityisesti paksuturpeisten turvemaiden metsien ravinnetarpeisiin. Lannoitussuositusten (P 40–50 kg/ha, K 80–120 kg/ha) ravinnelisäykset saavutetaan tuotteella jo 3000–4000 kg/ha käyttömäärillä.

Pääosa tuotteen sisältämistä ravinteista on lähtöisin lannoitetuotannossa käytettävistä puhtaista, puuvaltaisista tuhkista. Pääravinteiden fosforin (P) ja kaliumin (K) sekä hivenravinteista boorin (B) osalta sisältö on aina tasattu. Lannoitteessa on luonnostaan runsaasti kalsiumia (Ca) joka kalkitsee kasvupaikan sekä monipuolisesti puuston terveyttä edistäviä sivu- ja hivenravinteita.

Turvemailla tuhkalannoite tarjoaa puustolle kaikki ravinteet joita se tarvitsee terveeseen kasvuun. Tuhkalannoitteella voidaan korjata fosforin sekä boorin ja muiden hivenravinteiden puutteita puustossa myös kangasmailla.

Ecolan Silva® Horus -tuhkalannoite on helppokäyttöinen ja turvallinen ratkaisu metsän ravinnetalouden hoitoon. Laadukkaan rakeisen tuotteen levitys on sujuvaa ja tarkkaa maa- ja lentolevityksenä. Jos lannoitus tehdään maataloudessa käytettävällä pintalevittimellä, Ecolan Silva® Horus on oikea valinta.

Tuhkalannoite sisältää fosforia pidättäviä rauta- ja alumiiniyhdisteitä. Ravinteet liukenevat tuotteesta hitaasti, joten sitä voi levittää vesistöjä tai kasvuvaikutusta vaarantamatta ympäri vuoden.

Tuotekoodi
501510255
EAN
6438313206231
Tuotemerkki

Ecolan

Asiakirjat