Ecolan Agra BactoNP


Ecolan Agra BactoNP

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Ecolan Agra BactoNP muodostaa symbioottisen yhteyden kasvin kanssa auttaen tyydyttämään kasvin typentarvetta koko kasvukauden ajan sitomalla typpeä ilmakehästä sekä edistämällä maan orgaanisen aineksen mineralisaatiota.

BactoNP on mikrobipohjainen lannoite, joka sisältää Bacillus subtilis-, Lactococcus sp.- ja Bacillus megaterium -bakteerikantoja. BactoNP levittäytyy kasvin juuriin, käyttää kasvien juurieritteitä lisääntymiseen ja toimintaansa ja muodostaa symbioottisen suhteen kasvin kanssa. BactoNP auttaa tyydyttämään kasvin typentarvetta koko kasvukauden ajan sitomalla typpeä ilmakehästä. Samalla se varmistaa käyttökelpoisten typenmuotojen, NH₄:n ja NO₃:n muodostumisen ja saannin tehostamalla maaperässä olevan orgaanisen aineksen mineralisaatiota. BactoNP muuttaa hivenravinteita kasveille käyttökelpoisempaan muotoon, jolloin ne ovat helpommin kasvien hyödynnettävissä

Käyttötapa:
Jauhemaista BactoNP-tuotteen suspensiota voidaan käyttää kylvösiementen peittaukseen, taimikasvatusvaiheessa, suoraan kasvualustaan tai maaperään sekä lehtilannoitukseen. Älä ylitä suositeltua annostelua.

Käyttömäärät:
Peittaus: 1 kg tuotetta / 8 l vettä.
Taimien juuripaakkujen kastaminen: 300 g tuotetta / 100 l vettä 4–8 tunnin ajan.
Avojuuriset puuntaimet: Ruiskuta liuosta puiden latvuskerroksesta aina hiusjuuristoon ja esikastele. Peitä maakerroksella (15-20 g puuta kohden tai laimenna 600 g tuotetta 100 litralla vettä, 1000m2:n alueelle).
Käyttö lehtilannoituksessa: 6 kg BactoNP-tuotetta 1000 litraan vettä hehtaarin aluetta varten. Tarkista käyttöajankohta kasvikohtaisesti pakkauksesta

Sekoittavuus:
Tuotetta voidaan käyttää yhdessä orgaanisten lannoitteiden, esim. Ecolan® Agra ORGANIC-lannoitteiden kanssa.
Liuos voidaan ruiskuttaa tai levittää suoraan kasvin juuristoon tihkukastelujärjestelmän tai vaihtoehtoisesti kannun/kastelijan avulla.

Varastointiolosuhteet ja säilyvyys:
Säilytettävä alkuperäispakkauksessa viileässä ja kuivassa paikassa. Suojeltava jäätymiseltä. Suojattava suoralta auringonvalolta. Mikrobit säilyvät elinvoimaisina 10 vuotta 4 °C:n lämpötilassa ja enintään 36 kuukautta 21 °C:n lämpötilassa.

Mikrobit:
Luonnollisia bakteerien isolaatteja, Bacillus megaterium, Bacillus subtilis >109 mpy/ ml.

Mikrobien elinkaari maassa:
Bacillus subtilis ja Bacillus megaterium säilyvät elinvoimaisina vähintään 1–2 kuukautta kasvien juuristossa, voidaan käyttää 1–3 kertaa kasvukaudella.

Tuotekoodi
501999803
EAN
6430068340109

Asiakirjat